ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΝ 28-09-2020

152

Σύμφωναμετοαπό27-09-2020ΈκτακτοΔελτίοΕπιδείνωσηςΚαιρούπου εξέδωσε η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτ. Ελλάδας &Ιονίου:

ΤοενισχύέκτακτοδελτίοεπιδείνωσηςκαιρούμεΑ.Α.21/2020επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία έωςεξής:

  1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν από τις πρώτες πρωινές ώρες της ΔΕΥΤΕΡΑΣ (28-09-2020) τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και βαθμιαία την υπόλοιπη Πελοπόννησο και πρόσκαιρα την ανατολική Στερεά και τηΘεσσαλία.

Εξασθένηση αναμένεται από τις βραδινές ώρες.

  1. Τη νύχτα της ΔΕΥΤΕΡΑΣ και τις πρωινές ώρες της ΤΡΙΤΗΣ (29-09-2020) τα έντονα φαινόμενα είναι πιθανό να επηρεάσουν τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικούΑιγαίου.

 

Κατόπιν τούτου, εφιστούμε ιδιαίτερα την προσοχή σε όλους τους πολίτες, να

ακολουθούν τα μέτρα και τις υποδείξεις των αρμοδίων εμπλεκομένων φορέων(Αστυνομικής Διεύθυνσης και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας), ώστε να αποφευχθούνατυχήματααπόπτώσειςαντικειμένωνπουδύναταιναπροκαλέσουν τραυματισμούς.Επιπρόσθετα,οιπολίτεςπρέπειναμηνυποτιμήσουντηνένταση, την έκταση και την σοβαρότητα των καιρικών φαινομένων και πρέπει ναλάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρααυτοπροστασίας.

Τέλος,οιπολίτεςμπορούνναεπισκέπτονταιτηνιστοσελίδατηςΓενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) προκειμένου να ενημερώνονταιγια τα μέτραπροφύλαξηςκαθώςεπίσηςκαιτηνιστοσελίδατης ΕΜΥ (www.emy.gr) προκειμένου να παρακολουθούν τα τακτικά δελτία καιρικώνσυνθηκών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ