Πού μετακινήθηκαν οι αστυνομικοί που “καρατομήθηκαν” από το AT Αγίων Αναργύρων

47

Ενώ η ΕΔΕ για τις ευθύνες των αστυνομικών για την δολοφονία λίγα μέτρα από το τμήμα βρίσκεται σε εξέλιξη, οι 6 αστυνομικοί δεν έχουν αποταχθεί από το σώμα της ΕΛ.ΑΣ. ούτε έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Σαρωτικές ήταν αλλαγές στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων, συνεπεία της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής το βράδυ της Δευτέρας (1/4), από τον 39χρονο πρώην φίλο της, έξω από το εν λόγω τμήμα.

Συγκεκριμένα «ξηλώθηκαν» ο διοικητής του ΑΤ, ο αστυνομικός σκοπός, η υποδιοικήτρια-επόπτρια, ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης, η αξιωματικός υπηρεσίας και η αστυνόμος-οδηγός.

Ενώ η ΕΔΕ για τις ευθύνες των αστυνομικών για την δολοφονία λίγα μέτρα από το τμήμα βρίσκεται σε εξέλιξη, οι 6 αστυνομικοί δεν έχουν αποταχθεί από το σώμα της ΕΛ.ΑΣ. ούτε έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, αλλά απομακρύνθηκαν και μεταφέρθηκαν σε άλλες υπηρεσίες.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης (4/4),  στη Διεύθυνση Μεταφορών ΕΛ.ΑΣ. στην Αμυγδαλέζα μετακινήθηκαν ο διοικητής του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων και ο αστυνομικός σκοπός, στη Διεύθυνση Αλλοδαπών η υποδιοικήτρια-επόπτρια και ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης, ενώ στη Διεύθυνση Μεταγωγών μετακινήθηκαν η αξιωματικός υπηρεσίας και η αστυνόμος-οδηγός.

zougla.gr