Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κόρινθο την Τρίτη 16 Μάη στις 7:30 μ.μ. στην Πλατεία Φλοίσβου

514

Γιατί ΚΚΕ στις εκλογές; Γιατί την επόμενη μέρα, όποια κυβέρνηση κι αν σχηματιστεί, το πρόγραμμά της είναι δεδομένο και εχθρικό απέναντι στον λαό, γιατί δεσμεύεται στους επιχειρηματικούς ομίλους, στην ΕΕ, στο ΝΑΤΟ. Γι’ αυτό χρειάζεται να είναι πιο δυνατό το αντίπαλο δέος, να είναι πιο ισχυρό το ΚΚΕ!

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για αυταπάτες. Μόνη ψήφος που συγκρούεται με το σάπιο σύστημά τους είναι αυτή στο ΚΚΕ. Γιατί είναι ψήφος που θα μετρήσει στον δρόμο της ανατροπής.

H Τομεακή Επιτροπή Κορινθίας του ΚΚΕ σας προσκαλεί στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κόρινθο, την Τρίτη 16 Μάη στις 7:30 μ.μ. στην Πλατεία Φλοίσβου. Θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς μέλος της Γραματείας της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε.

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ. Για να βρει ελπιδοφόρα διέξοδο η σιωπηλή αγανάκτηση στους χώρους δουλειάς, η αγωνία να βγει ο μήνας από την ακρίβεια και το κόστος ζωής, το άγχος της εργασιακής ανασφάλειας. Για να μας βρει η επόμενη μέρα των εκλογών με το λαό πιό δυνατό!

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΤΡΙΤΗ 16 ΜΑΗ – ΣΤΙΣ 7:30 M.M ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ.