Π.Νίκας “Μακάρι η επόμενη περιφερειακή αρχή να είναι υπάκουη, εγώ ήμουν ανυπάκουος”

86

Αισθάνομαι ότι προσβάλλομαι όταν κάποιοι λένε ότι θα πάνε την Πελοπόννησο μπροστά και μάλιστα με τους συνεργάτες μου Με ειρωνικό τρόπο αλλά και με μία υποβόσκουσα πικρία ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, αναφέρθηκε για μία ακόμα φορά κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, στο θέμα της “υπακοής” προς την Κυβέρνηση.

Με αφορμή ερώτημα που τέθηκε σχετικά με την αντιπλημμυρική θωράκιση περιοχών της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο κ. Νίκας ευχήθηκε η νέα Περιφερειακή αρχή να είναι υπάκουη αφού αυτός ήταν ανυπάκουος, ενώ σημείωσε πως “αισθάνομαι ότι προσβάλλομαι όταν κάποιοι λένε ότι θα πάνε την Πελοπόννησο μπροστά και μάλιστα με τους συνεργάτες μου, όταν εμείς αγωνιστήκαμε να κάνουμε το καλύτερο για τον τόπο”.

Στη συνέχεια σημείωσε πως στην πολιτική οι κύκλοι είναι για να κλείνουν, ενώ κάλεσε όλους όσοι επανεξελέγησαν να μείνουν στο συμβούλιο και να παλέψουν για το καλύτερο για τον τόπο μας.

Κατόπιν αναφέρθηκε στα αντιπλημμυρικά έργα που είναι απαραίτητα σε περιοχές, όπως η Καλαμάτα, το οροπέδιο της Τρίπολης, το Άργος και το Ναύπλιο και κλείνοντας την αναφορά του ειδικά για το αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας σημείωσε πως όντως σε αυτό το θέμα ήταν ανυπάκουος και ελπίζει αν επανέλθει το θέμα η νέα περιφερειακή αρχή να είναι υπάκουη.

Πηγή:drt915.gr