Σεμινάρια για την εστίαση από τον σεφ Κωνσταντίνο Βασάλο

9

Το Επιμελητήριο Κορινθίας στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης και αναβάθμισης δεξιοτήτων των επιχειρήσεων – μελών του, διοργανώνει σε σεμινάρια προσανατολισμένα στην εστίαση.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι ένα πρόγραμμα για τους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και του τουρισμού, το οποίο θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν τις απαιτήσεις του κλάδου άμεσα, μέσω σύγχρονων πρακτικών και εργαλείων. Το πρόγραμμα είναι βιωματικό και διαδραστικό, συνδυάζει τη θεωρητική με την πρακτική εκπαίδευση.

Πληροφορίες

Συνολική Διάρκεια Προγράμματος: 6 ώρες (2 εκπαιδευτικές συναντήσεις των 3 ωρών)

Τρόπος Διεξαγωγής: Δια ζώσης διδασκαλία στην Αίθουσα του 2ου ορόφου του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων: έως 25 εκπαιδευόμενοι ανά σεμινάριο

Δωρεάν συμμετοχή για τα μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

 

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:

  • Δευτέρα     01/04      18:00 – 21:00 –  «Η σημασία της σωστής κοστολογήσεως στα πλαίσια του υγειούς ανταγωνισμού και της κερδοφορίας»  (Μέρος 1ο)
  • Τρίτη           02/04      18:00 – 21:00 –  «Γαστρονομία ως μοχλός ανάπτυξης του τουρισμού» (Μέρος 1ο)

_____________________________________________________________________________________________

  • Δευτέρα     08/04      18:00 – 21:00 – «Η σημασία της σωστής κοστολογήσεως στα πλαίσια του υγειούς ανταγωνισμού και της κερδοφορίας» (Μέρος 2ο)
  • Τρίτη           09/04      18:00 – 21:00 – «Γαστρονομία ως μοχλός ανάπτυξης του τουρισμού» (Μέρος 2ο)

 Εισηγητής: Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος γεννήθηκε στη Σίφνο. Στην ίδια την οικογένεια του υπήρχαν μάγειροι και έτσι, από νωρίς μυήθηκε στην μυσταγωγία της μαγειρικής τέχνης. Το 1977 απεφοίτησε αριστούχος από το τμήμα μαγειρικής, της Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων. Αργότερα στην ίδια Σχολή δίδαξε ως καθηγητής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης. Έχει εργαστεί σαν Αρχιμάγειρος σε μεγάλες μονάδες ξενοδοχείων, εστιατορίων και εταιρείες caterings αποκομίζοντας πλούσιες εμπειρίες. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αθηνών και μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου ΑΡΧΕΣΤΡΑΤΟΣ (Κέντρο για την διάσωση και διάδοση των ελληνικών γαστρονομικών παραδόσεων). Είναι σύμβουλος γαστρονομίας, σε διάφορες εταιρείες. Παρουσιάζει την Ελληνική Γαστρονομία σε πολλές πόλεις του εξωτερικού, στα πλαίσια Διεθνών εκθέσεων ή άλλων εκδηλώσεων…

 

Για  να εγγραφείτε στο σεμινάριο ακολουθήστε το σύνδεσμο:

https://forms.gle/2bKXdvjh3WBKcZSu5