Βιάστηκε ο Βασίλης Νανόπουλος να”προεξοφλήσει” τις προθέσεις του Νίκου Σταυρέλη και εκτέθηκε…

59

Βιάστηκε ο Βασίλης Νανόπουλος να προεξοφλήσει τις προθέσεις του Νίκου Σταυρέλη και εκτέθηκε…

Την Τετ 28 Φεβ, 1:39 μ.μ λάβαμε ένα mail από το γραφείο του  τέως Δημάρχου κ. Βασίλη Νανόπουλου , που αν μη τι άλλο εκθέτει τον ίδιο…

Προφανώς πρόκειται για σοβαρό λάθος των συνεργατών του ,που ίσως από υπερβάλλοντα ζήλο προεξόφλησαν τι θα έλεγε ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρέλης στην συνέντευξη που παραχώρησε για το ίδιο  θέμα στις 15:15 δηλαδή περίπου 2 ώρες μετά!

Ειδικότερα παίζοντας τον ρόλο της μάντισσας ή μάντη,  εξέδωσαν δελτίο τύπου όπου επέκριναν τον νυν Δήμαρχο Νίκο Σταυρέλη για μικροπρέπεια διότι δεν έκανε αναφορά στον πρώην Δήμαρχο για την συμβολή του στην σύμβαση για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου μεταξύ Κορίνθου και Λουτρακίου !!!

Σας παραθέτουμε το βίντεο όπου αφού ευχαρίστησε  τον αρμόδιο Κορίνθιο Υπουργό Νίκο Ταγαρά ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην σύμβαση του έργου, στην συνέχεια ευχαρίστησε και την προηγούμενη δημοτική αρχή για την δική της προσφορά .

Βιάστηκε ο Βασίλης Νανόπουλος να προεξοφλήσει τις προθέσεις του Νίκου Σταυρέλη 

Χρόνος βίντεο ευχαριστιών του Δημάρχου Κορινθίων:από 3:20 δεύτερα  έως 3:40

Μία συμβουλή προς τις  κυρίες ή  κύριους  που συνέταξαν το συγκεκριμένο δελτίο  τύπου ,με τα λόγια του Κωνσταντίνου Καβάφη” Να μη βιαζόμεθα· είν’ επικίνδυνον πράγμα η βία.”

Σας παρουσιάζουμε το επίμαχο δελτίο του κ. Β. Νανόπουλου

Σήμερα υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου μεταξύ Κορίνθου και Λουτρακίου προϋπολογισμού 12 εκ €.

Το έργο σχεδιάστηκε ,μελετήθηκε, αδειοδοτήθηκε ,  χρηματοδοτήθηκε , εγινε ο διαγωνισμός και ανεδείχθη ο εργολάβος από τη δημοτική αρχή Βασίλη Νανόπουλου.

Υπεβλήθη για χρηματοδότηση 6 Απριλίου 2023 και εγκρίθηκε 10 Αυγούστου 2023 .

Στο δελτίο τύπου της νέας δημοτικής αρχής δεν εγινε καμμιά αναφορά στα παραπάνω , νέα ήθη στο δήμο Κορινθίων .

Λιγότερη μικροπρέπεια δεν είναι κακό .

Η νέα δημοτική αρχή του κ Σταυρέλη έχει 5 χρόνια να δείξει το δικό της έργο χωρίς να ιδιοποιείται το έργο της προηγουμένης δημοτικής αρχής.

Διαβάστε επίσης:

Ν.Ταγαράς: Παίρνει «σάρκα και οστά» το εμβληματικό έργο…