Τάσος Μποζίκης-Οι Ανεμογεννήτριες στην περιοχή του Αγγελοκάστρου θα προκαλέσουν τεράστιες καταστροφές-φωτο

51

Παρευρεθηκα σήμερα μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ν.Κορινθιας Κ. Χάρης Βυτινιώτης και την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κ . Αθηνα Κορκα στην περιοχή του Αγγελοκάστρου κάνοντας αυτοψία στα έργα που γίνονται για τις Ανεμογεννήτριες διαπιστώνοντας δυστυχώς καταστροφές που βλέπεται στις φωτο  που ακολουθούν.

Δηλαδή το οδικό δίκτυο σε πλήρη επικινδυνοτητα και καμία ασφάλεια για τους διερχόμενους οδηγους.Από ότι παρατηρείτε στις παρακάτω φωτο ένας υπάλληλος που του έδωσαν μια σκούπα που σκουπίζουμε την αυλή να σκουπίζει τις πέτρες,στη συνέχεια κάναμε αυτοψία στα σημεία που θα εγκατασταθούν οι Ανεμογεννήτριες να δούμε το πόσο ζημιά γίνεται στο φυσικό περιβάλλον από τα συνοδά έργα .

Άμεσα ενημέρωσα τον επικεφαλή της παράταξης μου Γιώργος Δέδες για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και τον όλεθρο που πρόκειται να ακολουθήσει .

Θέσαμε στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα των Ανεμ/τριων εκτός ημερησίας διάταξης ζήτημα που θα απασχολήσει το επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιό. Μικρό το όφελος, μεγάλη η καταστροφή.