ΦΑΝΗΣ ΚΟΥΡΕΜΠΕΣ-“ΤΙ ΣΑΣ ΝΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΟ Ή ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ”

866
Από χτες διαβάζω στο fib σχόλια από υποστηρικτές της δημοτικής πλειοψηφίας, εναντίον της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΟΛΗΣ», περί αστικού πρασίνου, πλατείας και πάρκου και ιδανικού μεγέθους δέντρων για φύτευση.
ΗΛΠΙΖΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΕΣ μέχρι που ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΤΗΝ πλατεία; πάρκο; στα Περιβολάκια.
30 χρόνια γεωπόνος με μεταπτυχιακό, 18 χρόνια ενασχόληση με το πράσινο, 10 χρόνια με πτυχίο εργολήπτη δημόσιων έργων πρασίνου, παραλίγο να σκίσω όλα μου τα πτυχία.
κοι, κοι που σχεδιάσατε, συμφωνήσατε, κατασκευάσατε, παραλάβατε και σας αρέσει κιόλας, αυτή την δυσλειτουργική πλατεία στα «ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ», ρωτήστε και μετά εκτεθείτε.
Τι σας νοιάζει εάν είναι πάρκο ή πλατεία, αφού και τα δύο τα φτιάχνεται με τον ίδιο τρόπο. Τσιμέντο, μάρμαρο, μικρά και καχεκτικά δέντρα, συντήρηση μόνο για το θεαθήναι. Και μια και μιλάμε για Αθήνα, μας λέτε ότι ο ομοϊδεάτης σας δήμαρχος εκεί φυτεύει μεγάλα δέντρα καλοκαιριάτικα, γιατί εκεί ταιριάζουν και στην Κόρινθο ταιριάζουν τα μικρά; Μάλλον άλλα είναι τα μικρά!!!!
Λοιπόν, στο κέντρο της Αθήνας που δεν μπορούν να ρίξουν άλλα τσιμέντα, τη βγάζουν με τα μεγάλα δέντρα σε τιμές πελώριων.
Στην Κόρινθο και σε άλλες πόλεις η δουλειά γίνεται με τα τσιμέντα. Πολλά λεφτά, μεγάλες εκπτώσεις και για το πράσινο μένουν ψίχουλα.
Όσο για το νερό, το κακόμοιρο γκαζόν που σπείρατε, καταναλώνει νερό για 2 πλατείες και 1 πάρκο με μεγάλα, έτοιμα δέντρα.
Τα υπόλοιπα, περί ειδών δέντρων, λογικής αστικού πρασίνου κλπ, στο πρόγραμμα της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» και στην υλοποίηση του μετά τις εκλογές.