Χταπόδι κρασάτο με φάβα Φενεού και καραμελωμένα κρεμμύδια – Το υλικό που απογειώνει την συνταγή

86

Η κίτρινη αρωματική φάβα που έχουμε την πολυτέλεια να τρώμε στην Ελλάδα είναι πολύ γευστική, όπως και επώνυμη ( Φενεού). Συνήθως τη συναντάμε ως ορεκτικό, όμως μπορεί μια χαρά να σταθεί και ως κύριο πιάτο, συνοδευμένο από σαλάτα εποχής (π.χ. λάχανο, καρότο, ελιές) – όπως άλλωστε τρώμε όλα τα όσπρια. Διότι περί οσπρίου πρόκειται και μάλιστα για ένα είδος… χρυσού κουκιού (λαθούρι άγριο ή ήμερο).

 

H συνέχεια στο webkorinthos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ