“Της παιδεραστίας το κάγκελο”

117

Δεν έχει άδικο ο ηθοποιός ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτάκης που εκτιμάει ότι έχουν χάσει εντελώς την ψυχραιμία τους, αντιδρούν σπασμωδικά χωρίς να κρατάνε ούτε καν τα προσχήματα. “Της παιδεραστίας το κάγκελο γίνεται” όπως έγραψε και ένας χρήστης του διαδικτύου.

 

 

Κάποιες τηλεγραφικές παρατηρήσεις  Ο σάλος που ξέσπασε με τις υποθέσεις του παιδοβιαστή πρωθυπουργικού φίλου, έκανε κάποιες παρόμοιες καταστάσεις όπως του Τάκη Χατζή και του Πέτρου Φιλιππίδη να έχουν εξαφανιστούν από την επικαιρότητα και να αγνοείται η τύχη τους.
Σήμερα η εφημερίδα Documento το κείμενο της μήνυσης και είναι όντος συγκλονιστικό ενός θύματος του Λιγνάδη. Κανένας εισαγγελέας δεν έχει ενδιαφερθεί να εκδώσει μια απαγόρευση εξόδου για τον εγκληματία και αν μάθουμε κάποια στιγμή ότι ο τύπος την .. πούλεψε ακολουθώντας τα χνάρια του Χριστοφοράκου δεν θα μας κάνει καμιά εντύπωση.
Για την προσωπική μακροχρόνια φιλία που Μητσοτάκη με το τέρας του θεάτρου έχουν αναφερθεί επανειλημμένως. Ενας τύπος, που εμείς δεν τον έχουμε σε καμιά εκτίμηση, αλλά ομολογουμένως έχει άποψη τι συμβαίνει στους χώρους του θεάματος, ο Νίκος Μουρατίδης, επαναλαμβάνει αυτά που έχουμε γράψει για τις στενή φιλία Μητσοτάκη και Λιγνάδη και προσθέτει:  “Τώρα που ξέσπασε το σκάνδαλο για βιασμούς και παιδεραστία όλοι ποιούν την νήσσαν! Κοινώς κάνουν την πάπια. Η μόνη που δεν φταίει είναι η Μενδώνη. Αυτή υπάκουσε στο αφεντικό της. Φταίει βέβαια για το ότι βγαίνει και ψεύδεται ασυστόλως, για το ότι είναι ανίκανη, ανεπαρκής, χωρίς όραμα… αλλά αυτό είναι άλλο θέμα”.
Από την ιστοσελίδα, λοιπόν του Μουρατίδη οι παρακάτω φωτογραφίες.
tsak-giorgis.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ