Χ.Γκιλίτσης-Ένας νέος χρόνος ξεκινάει…Η ισχυροποίηση του ΠΑΣΟΚ ελπίδα που καθημερινά μεγαλώνει

380
«Ένας χρόνος τελειώνει και ένας νέος ξεκινάει σε λίγο.
Και εκείνο που έχει αξία στο πέρασμα των χρόνων, είναι η πορεία του ανθρώπου να κινείται διαρκώς ανοδικά και ελπιδοφόρα, ως μία πορεία ατομικής και συλλογικής προόδου.
Ο χρόνος που τελειώνει αφήνει μεγάλες πληγές σε όλο τον κόσμο και στην Πατρίδα μας. Και ο νέος χρόνος, όμως, θα μας φέρει αντιμέτωπους με νέες προκλήσεις και θα δημιουργήσει νέα εμπόδια. Ωστόσο, η ανοδική μας πορεία δεν πρέπει να σταματήσει. Η ελπίδα πρέπει να μεγαλώσει.
Σε λίγους μήνες θα κληθούμε να αποφασίσουμε για την νέα κυβέρνηση και την πορεία μας τα επόμενα χρόνια.
Η ισχυροποίηση του ΠΑΣΟΚ είναι μονόδρομος για να επανέλθει η κανονικότητα, η δημοκρατία και η κοινή λογική στην πολιτική ζωή του τόπου μας.
Είμαι πεπεισμένος ότι παρά τα προβλήματα και τους απρόσμενους παράγοντες, που βάζουν εμπόδια στον δρόμο μας, ο κόσμος της Δημοκρατικής παράταξης, που αποτελεί την συλλογική συνείδηση της Πατρίδας, θα σταθεί κοντά στην προσπάθεια μας και θα δώσει ισχυρή δύναμη στο ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, για να είναι ο καταλυτικός παράγοντας της Δημοκρατικής πορείας.
Σε αυτή την μάχη γνωρίζετε ότι θα είμαι παρών με όλες τις δυνάμεις μου για την Κορινθία, που βρίσκεται αντιμέτωπη με δομικά προβλήματα σε όλους τους τομείς και έχει να αντιμετωπίσει μεγάλους κινδύνους.
Ασκώντας την ιατρική για περισσότερα από 35 χρόνια έχουμε αναπτύξει μία σχέση καρδιάς. Και κυριολεκτικά και μεταφορικά, με την έννοια της άδολης συνεισφοράς αλλα και του αμοιβαίου σεβασμού, που σφυρηλατήθηκε από τις απανωτές κρίσεις που περάσαμε τα προηγούμενα χρόνια.
Θέλω να βοηθήσω το ΠΑΣΟΚ, θέλω να είμαι χρήσιμος για την Κορινθία μας, θέλω όσο τίποτα άλλο να είμαι χρήσιμος στους συμπολίτες μου και ιδιαίτερα σε αυτούς που η ζωή τους έφερε σε δύσκολη θέση.
Καμία αξία δεν έχουν τα αξιώματα και οι τίτλοι, αν δεν μπορούν να μαλακώσουν την ανθρώπινη δυστυχία και να είναι στήριγμα στον αδύναμο, που δεν έχει άλλη ελπίδα.
Ξεκινάμε μαζί την προσπάθεια και μοιραζόμαστε κοινές προθέσεις, ιδέες και στόχους.
Σας εύχομαι προσωπικά στον καθένα, το 2023 να είναι ένα υγιές και δημιουργικό έτος,
Μπορούμε να πάμε την Κορινθία ψηλά, αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας και την αγαπήσουμε όσο μας αγαπά και εκείνη.
Καλή Χρονιά και καλό αγώνα για όλους μας
Χρήστος Γκιλίτσης
Ιατρός Καρδιολόγος