5 Φεβρουαρίου Αποκριάτικος χορός από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 8ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου

880
Αγαπητοί Γονείς – Κηδεμόνες & Αγαπητά μας παιδιά,

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου σας προσκαλεί στον Αποκριάτικο χορό μας την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στον χώρο του Salle Mantas (4ο Π.Ε.Ο Κορίνθου – Άργους).

Μετά απο αρκετά χρόνια απουσίας, ο Αποκριάτικος χορός του Σχολείου μας έρχεται ξανά στην ζωή μας και μας καλεί να ντυθούμε με τις στολές μας, να φορέσουμε το πιο όμορφο χαμόγελο μας και να έχουμε όρεξη για ατέλειωτο χορό και διασκέδαση μαζί με τα παιδιά μας.

Στον Αποκριάτικο χορό μας, θα υπάρχει μουσική κάλυψη απο επαγγελματία DJ καθώς και η παρουσία δύο επαγγελματιών Ανιματέρ, που θα διασκεδάσουν τα παιδιά μας με μουσικά παιχνίδια και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Επίσης, ο Σύλλογος μας θα κληρώσει πέντε μεγάλα δώρα για μικρούς και μεγάλους για όσους έρθουν στον χορό. Στην τιμή του εισιτηρίου εκτός απο τα παραπάνω θα περιλαμβανεται πλήρες μεσημεριανό φαγητό απο μπουφέ, κρασί και αναψυκτικό. Η τιμή κάθε πρόσκλησης ανα άτομο είναι στα 13 ευρώ και απο αύριο Παρασκευή 27.01 θα μπορείτε να αγοράσετε προσκλήσεις τις καθημερινές πρωινές ώρες του Σχολείου κατα την άφιξη των παιδιών σας μεταξύ 08.00-09.00πμ απο τα μέλη του Συλλόγου Κα MaLinda Cenocaci & τον Κο Αναστάσιο Φιλόπουλο, στον περιβάλοντα χώρο του Σχολείου και στον εξωτερικό χώρο του Aρτοκαφέ.

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε & να ξεφαντώσουμε παρέα!

με εκτίμηση

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
8ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου
Πρόεδρος – Δημήτρης Μαζιώτης

Γραμματέας – Αναστάσιος Φιλόπουλος

Τα Μέλη
Γεωργία Στριμενοπούλου, Mailinda Genocaci, Μαίρη Τσεμεντζή, Παναγιώτα Τούσουλη, Ασημίνα Λόντου