Χρήστος Γκιλίτσης- ΟΙ Σαλτιμπάγκοι δεν χωρούν στο ΠΑΣΟΚ της Νέας Εποχής

831
Δεν είναι πρόβλημα που κάποια άγνωστα στους πολλούς και χωρίς να έχουν ιδρώσει την φανέλα πρόσωπα με προσχήματα έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ για να πολιτευτούν με την Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη!
Αμελητέοι ήταν και έτσι θα μείνουν, με την παντοτική ρετσινιά του πολιτικού κατσαπλιά.
Το πρόβλημα είναι ότι βρέθηκαν στο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα σε θέσεις, από την στιγμή, που εκτός από τυχοδιωκτική διάθεση δεν τους συνέδεε, τίποτα άλλο με το κόμμα και την Δημοκρατική παράταξη.
Αυτό είναι το πρόβλημα που έχουμε πληρώσει πολλές φορές στο παρελθόν, που έχει πικράνει τον κόσμο μας και έχει απογοητεύσει την κοινωνία.
Ολοι οι κατά καιρούς, σαλτιμπάγκοι, που πήδηξαν στο τρένο της παράταξης, πήραν ότι ήταν να πάρουν και μετά με τον ίδιο τρόπο, σαλτάρησαν για τον επόμενο σταθμό τους.
Εδώ είναι και η ευθύνη όλων μας, να θωρακίσουμε την παράταξη, για να μην έχουν τρόπο να εισέλθουν, τέτοιοι άνθρωποι και τέτοιες νοοτροπίες.
Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι στέγη για τις φιλοδοξίες και τα προσωπικά συμφέροντα κανενός.
Είναι δρόμος αγώνα για το Εθνος και τον πολίτη και όσοι αυτό είτε το αγνοούν είτε δεν το σέβονται δεν έχουν κανένα λόγο, να περάσουν ούτε απ’ έξω.
Η παράταξη επιχειρεί με πολύ προσπάθεια και πολλές αντιξοότητες την μεγάλη της επιστροφή, όχι μόνο για να καλύψει το κενό που υπάρχει στον κεντρώο χώρο, τον οποίο λεηλατούν απρόσκλητοι πολιτικοί αλλά για να φέρει και πάλι κοντά της, τους δημοκρατικούς πολίτες που γνωρίζουν πολύ καλά , ότι δεν υπάρχει άλλος ασφαλής και πατριωτικός δρόμος.
Είναι ευθύνη μας, να μην επιτρέψουμε σε κανένα πλέον να ασελγήσει στους αγώνες της παράταξης και να σταθούμε κοντά στον πρόεδρο για να πάμε εκεί που είναι το πεπρωμένο του ΠΑΣΟΚ.
Είναι και ατομική μας ευθύνη, να δώσει ο καθένας τον καλύτερο εαυτόν του και τον πιο δυνατό του αγώνα για την εκλογική νίκη.
Τώρα είναι η στιγμή για κάνουμε όλοι το ιστορικό μας χρέος.
Χρήστος Γκιλίτσης 
Ιατρός-Καρδιολόγος
Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κορίνθίας