2 ΤΟΝΝΟΙ ΚΡΕΑΤΑ & 8 ΤΟΝΝΟΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ»

1078

 Προετοιμαζόμενοι να εορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου μας στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», από την 1ηMαρτίου 2023έως καιτην Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2023, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε και προσφέραμεμε αξιοκρατικά κριτήρια δύο (2)τόννους κρέατα και κοτόπουλα και οκτώ(8) τόννους τρόφιμα, ώστε κι εφέτος οι πάσχοντες και αναξιοπαθούντες αδελφοί μας, στην περιοχή της Κορινθίας, να αισθανθούν ότι η «μάνα» Εκκλησία, ιδιαίτερα τούτες τις δύσκολες μέρες,ενδιαφέρεται γι’ αυτούς και δεν τους εγκαταλείπει ποτέ μόνους.

Εκτός από τις Ενορίες της πόλεως της Κορίνθου που ενίσχυσαν το κατάστημα μας με ελαιόλαδο καιτρόφιμα οι μεγάλοι μας χορηγοί ήταν όπως πάντοτε παρόντες με την αξιοθαύμαστη και φιλάνθρωπη παρουσία τους. ΗΙερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους προσέφερε σημαντική ενίσχυση δίνοντας έναν τόννο κοτόπουλα, καθώς επίσης και η Κορινθιακή Εταιρία «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε»για πολλοστή φορά κατέστη αρωγός στην σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια μας και προσέφερε 1.120 κιλά κρέατος αλλά και ο «Όμιλος Πιέτρη» χιλιάδες μερίδες ζεστού φαγητού.

Οι υπεύθυνοι Ιερείς και οι εθελοντές της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» αισθανόμαστε την ιερή υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους ανωτέρω αλλά και τους χιλιάδες φιλάνθρωπους ιδιώτες Κορινθίους για την αγάπη τους και την έμπρακτη στήριξη τους στο μεγάλο έργο της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ», πουμε ταπεινότητα και προσήλωση υλοποιείτηναπόφαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου«κανείς πεινασμένος στην Κορινθία μας», ιδιαιτέρως δε τις Άγιες Μέρες του Πάσχα.

Ευχόμαστε δε σε όλο τον κόσμο «Καλή Αγία Ανάσταση», με τις ευλογίες του Αναστάντος Ιησού Χριστού και υγεία προσωπική και οικογενειακή!

ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας
Κορίνθου κ. Διονύσιος συναντήθηκε με τους Ιερείς, τους εθελοντές και τις εθελόντριες της
«Θεοπροσφοράς» για τις καθιερωμένες ευχές του, εν όψει της εορτής του Πάσχα και είχε
και την ευλογημένη ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει ευχές με κάποιους από τους
εξυπηρετούμενους από την «Θεοπροσφορά». Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε από τον
υπεύθυνο Αρχιμ. π. Αρκάδιο Ραζνύ ότι για την εφετινή εορτή του Πάσχα μοιράσθηκαν
αξιοκρατικά 2.200 κιλά κρέατος και 8.000 κιλά τροφίμων μακράς διάρκειας στην
προσπάθεια να εξαλειφθούν τα προβλήματα σίτισης των εχόντων ανάγκη.