Μεγαλειώδης η συμμετοχή κόσμου στην κοπή Πίτας του Επιμελητηρίου Κορινθίας

172

 

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Επιμελητήριο Κορινθίας , η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου με σχεδόν σύσσωμο τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο του νομού.

Σύσσωμο το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου υποδεχόταν τα μέλη και τους προσκεκλημένους στην είσοδο ανταλάσσωντας ευχές.

Κεντρικό πρόσωπο ήταν μεταξύ άλλων  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Λουζιώτης ,  ο οποίος στην ομιλία του  αναφέρθηκε στο πλαίσιο δράσεων του φορέα.

Μέσα σε αδιαχώρητες αίθουσες κόσμου,το παρών έδωσαν  ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ.κ. Διονύσιος , ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς , βουλευτές του νομού κ. Μαριλένα Σούκουλη  και Γιώργος  Ψυχογιός,  οι Δήμαρχοι Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης , Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης ,Βέλου -Βόχας Θανάσης Μανάβης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαδάς ,πλήθος θεσμικών εκπροσώπων και μελών του Επιμελητηρίου.
Εντυπωσιακός ήταν ο χαιρετισμός του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ , ο οποίος αληθινά ξεσήκωσε το κοινό  θίγοντας τα προβλήματα των επαγγελματιών,  αποσπώντας τα περισσότερα χειροκροτήματα!
Μετά το τέλος της κοπής πίτας και των χαιρετισμών, ακολούθησε κέρασμα με πλούσιο μπουφέ ,  αλμυρών  γλυκών γεύσεων και καλού κρασιού .