25η Μαρτίου:32 ραντεβού με το μπακαλιάρο στην Κορινθία

72

Από τα πιο εύγευστα και με αρκετές πρωτεΐνες ψάρια, ο μπακαλιάρος αδιαμφισβήτητα έχει συνδεθεί με τα παιδικά μας χρόνια. Ποιος απ΄ όλους εσάς δεν έχει καθίσει 25η Μαρτίου στο οικογενειακό τραπέζι και δεν έχει φάει (ακόμη και με το ζόρι) μπακαλιάρο τηγανητό με σκορδαλιά ή στο φούρνο πλακί; Και μην πείτε όχι. Γιατί σίγουρα θα είναι ψέματα.

Για την 25η Μαρτίου, λοιπόν, δεν είναι λίγα εκείνα τα εστιατόρια και οι ψαροταβέρνες της πόλης που εντάσσουν τον μπακαλιάρο στο μενού τους -κάποια από αυτά μάλιστα τον «δουλεύουν» και κατά την υπόλοιπη διάρκεια του χρόνου- θυμίζοντάς μας, έτσι, κάτι από τα παλιά. Στην παραδοσιακή -τηγανητός με σκορδαλιά ή πλακί- αλλά και σε πιο μοντέρνα εκδοχή, όπως και να τον σερβίρουν σίγουρα συγκαταλέγονται στις επιλογές για έξοδο ψαροφαγίας την 25η Μαρτίου.

Η Κορινθία μας είναι γεμάτη με εκπληκτικά ταβερνάκια που σερβίρουν φρέσκα θαλασσινά και όχι μόνο, μεγάλες ποικιλίες από μεζεδάκια, δροσερές σαλάτες και πολύ… όρεξη να΄χετε να τα απολαύσετε σε όμορφες αυλές, παραθαλάσσια ή μέσα στην πόλη!

Άλλωστε οι μικρές καθημερινές αυτές αποδράσεις όλο το χρόνο είναι που κάνουν τη διαφορά και ομορφαίνουν τη ζωή μας!

ΔΕΙΤΕ  ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΑ – ΤΑΒΕΡΝΕΣ- ΟΥΖΕΡΙ – Η ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΟΥ ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

H ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΕΔΏ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ