26η αγωνιστική… Φινάλε στη Β΄ κατηγορία Κορινθίας το Σαββατοκύριακo

94

Μία «στροφή» (η 26η αγωνιστική) απόμεινε για το φινάλε του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου  στη Β΄ κατηγορία Κορινθίας. Ένα πρωτάθλημα που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Κορινθίας μέχρι και  την τελευταία αγωνιστική. Πρωταθλητής στη κατηγορία  και με διαφορά έχει αναδειχθεί ο Ολυμπιακός Λουτρακίου με δεύτερο τον Ισθμιακό , που από την νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.

Σήμερα στη πρεμιέρα της αγωνιστικής ο Ισθμιακός αγωνίζεται με τον  ΑΟ Ασπροκάμπου, που έχει «κλειδώσει» την παραμονή στη κατηγορία, ενώ αύριο ο Ολυμπιακός Λουτρακίου μάχεται εκτός έδρας κόντρα στον Ηρακλή Λεχαίου.

 

Από τη νέα περίοδο και τρίτη ομάδα θα μετέχει του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.  Υποψήφιες για άνοδο είναι οι ομάδες της Θύελλας Κ. Διμηνιού και του ΑΟ Περαχώρας , που ακολουθεί  στους -2 βαθμούς.

Περισσότερες πιθανότητες για την άνοδο έχει η ομάδα του Κάτω Διμηνιού που αγωνίζεται εντός έδρας  με τον Πανσολυγειακό που υποβιβάζεται στη Γ΄ κατηγορία, παρά η Περαχώρα που αγωνίζεται στην Ξυλοκέριζα κόντρα στον αδιάφορο Εθνικό.

Τον Πανσολυγειακό , στην Γ΄ κατηγορία ακολουθούν και  ο ΑΟ Μαψού με τον ΑΠΣ Αγιάννης ( ο τελευταίος λόγω ΠΑΣ Κόρινθος) που αύριο αγωνίζονται μαζί. Από την Β΄ κατηγορία υποβιβάζεται και ο ΑΟ Λεχαίου που έχει αποχωρήσει του πρωταθλήματος , ενώ ο Ολυμπιακός Άσσου παίρνει «στα χαρτιά» τον μεταξύ τους αγώνα.

Τέλος το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής συμπληρώνει ο αγώνας του Πανευρωστινιακού με τον Άρη Βοχαϊκού.

 

26η Αγωνιστική

Σάββατο  20/4/19, 16:00

Ισθμιακός ΑΟ Ασπροκάμπου

Κυριακή 21/4/19, 16:00

Εθνικός Ξυλοκερίζης ΑΟ Περαχώρας
Πανευρωστινιακός Άρης Βοχαϊκού
Ηρακλής Λεχαίου ΣΦΛ Ολυμπιακός
ΑΟ Μαψού ΑΠΣ Αγιάννης
Θύελλα Κ. Διμηνιού Πανσολυγειακός
Ολυμπιακός Άσσου ΑΟ Λεχαίου 3 – 0 α.α.

korinthiakoi-orizontes.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ