Ήχοι του Κόσμου Κόρινθος

90

Το Μουσικό Εργαστήρι « Ήχοι του Κόσμου» , για 11η συνεχή χρονιά, με ενθουσιασμό, όρεξη αλλά και με σοβαρότητα και ευθύνη, είμαστε ξανά στις επάλξεις για μία ακόμη δημιουργική χρονιά!

Ξεκινάμε με τέσσερις δυνατές και αποκλειστικές συνεργασίες, που κατά καιρούς θα βλέπετε στη σελίδα  μας https://www.facebook.com/hxoitoukosmou

 

Ο Νίκος Καρακαλπάκης για 2η συνεχή χρονιά, μας εισάγει στο έντεχνο και μοντέρνο τραγούδι καθώς είναι διευθύνων και στο χορωδιακό τραγούδι.                       Τη σολίστ Πιάνου Μαρία Τρακαδά, τη Σοπράνο Ευδοκία Μωυσίδου και την Υψίφωνο του Ωδείου Αθηνών Λαρίσα Ιασωνίδου , που μετά από την πολύ ζεστή και ανθρώπινη συνεργασία μας, θα παρουσιάσει το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 στο χώρο μας, ένα από τα αγαπημένα της σεμινάρια για την πρόληψη και την θεραπεία των κρυολογημάτων. Είναι πολύ χρήσιμες και πρακτικές πληροφορίες που δίνει. Επίσης είναι διαδραστικό και διασκεδαστικό .

Σίγουρα θα κάνει όλους, να σκεφτούμε, πως να προετοιμαστούμε σωστά, για το φθινόπωρο και το χειμώνα που έρχονται χωρίς φόβο και προκαταλήψεις!

Κύκλοι πρωτότυπων και επιμορφωτικών σεμιναρίων, που αφορούν τη φωνή, το σώμα μας , εναλλακτικές θεραπείες….

Όλα έχουν άμεση σχέση με την ύψιστη Τέχνη της μουσικής και αφορά επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς και μη μουσικούς.

Γιατί η γνώση είναι καλό να προσφέρεται αδιάκριτα.

 

Δηλώσε συμμετοχή ! Θέσεις περιορισμένες.

 

Ένα σεμινάριο που αξίζει να το βιώσεις!

Παρέχεται πιστοποίηση σε όσους επιθυμούν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

 

Σας περιμένουμε στο χώρο μας καθημερινά στις 18:00- 21:00 ή κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 6980174324 .

Με εκτίμηση

η Διευθύνουσα του Μουσικού Εργαστηρίου

Νικολέτα Καρβελά ,

Διπλωματούχος Βυζαντινής και Ευρωπαϊκής Μουσικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ