ΤΩΡΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ…ΑΝΤΙΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ,ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΟ! ΤΟΤΕ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΕΛΑ

342
 
ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟ ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ “ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ” ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.ΤΩΡΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ…ΑΝΤΙΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ,ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΟ!
-Τσίπρας (ο…ηγέτης 100ετίας) για τις συντάξεις:”Αν πετύχουμε τους στόχους,θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να αποφύγουμε ένα μέτρο, το οποίο και αχρείαστο είναι και αντιαναπτυξιακό είναι, αλλά και μη διαρθρωτικό είναι”.
-Τσίπρας (ο ίδιος…ηγέτης 100ετίας) όταν ψηφιζόταν οι περικοπές στις συντάξεις:”Πρόκειται να θιχτεί μια πολύ μικρή ομάδα συνταξιούχων,αλλά από την άλλη ψηφίζονται πολλά κοινωνικά μέτρα που αφορούν τη μεγάλη μάζα του λαού και ιδιαίτερα τη νεολαία μας”.
Μάλιστα.Τότε,για να ψηφιστεί το τελειωτικό πετσόκομμα των συντάξεων,ο…ηγέτης 100ετίας επιχειρηματολογούσε πως και το μέτρο αφορά λίγους,αλλά και με τα “αντίμετρα” ωφελείται σχεδόν όλη η κοινωνία και,ειδικότερα,η νεολαία.Μάλιστα,ποιος δεν θυμάται εκείνη την αλήστου μνήμης δήλωση (που έσπευσαν πολλοί να υιοθετήσουν μέσα στο κυβερνητικό στρατόπεδο) του,τότε κυβερνητικού συνοδοιπόρου,Δ.Καμένου,που προτιμούσε να κόψει 100 ευρώ από τη σύνταξη των παππούδων για να μην έχουν τη δυνατότητα να χαρτζιλικώνουν τα εγγόνια τους ώστε αυτά τα…τεμπελόσκυλα (δικός μου ο χαρακτηρισμός,αλλά αυτό υπονοούσε ο…λεβέντης) να ψάξουν για δουλειά και να κερδίζουν το 100ρικο με την αξία τους!
Τώρα,το ίδιο μέτρο που θα αφορούσε λίγους,αλλά με τα “αντίμετρα” θα ωφελούσε πολλούς (δεν το λέω εγώ,οι ζαίοι κι οι συνοδοιπόροι τους το έλεγαν),θεωρείται από τον ίδιο…ηγέτη 100ετίας…αχρείαστο,αντιαναπτυξιακό και αντιδιαρθρωτικό!
Παιδιά,εκεί στα υπόγεια των υπονόμων του Μαξίμου φροντίστε να κρατάτε αρχείο με τα…”μαργαριτάρια” του…ηγέτη 100ετίας και να του θυμίζετε τι έλεγε ώστε να μην πετάει…λεβεντιές για το ίδιο θέμα και να εκτίθεται!
Είπαμε,ο σανός της προπαγάνδας έχει πια σαπίσει και δεν χωνεύεται ούτε από τους ίδιους τους ζαμπονοτυροπιτάδες σας!

Από Βασίλη Πολυχρόνη   

anemosantistasis.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ