Περιοδεία του Αλέξανδρου Πνευματικού στο Μαψό ( φωτογραφίες)

117

Με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα υποδέχτηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, – πρώτη μέρα της προεκλογικής του εκστρατείας-, πάρα πολλοί κάτοικοι του Μαψού, του Κουταλά και του Σπαθοβουνίου, τον Δήμαρχο και υποψήφιο Δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό. Άλλωστε οι σχέσεις Δημάρχου και δημοτών δεν είναι απλά μια σχέση του πρώτου πολίτη του Δήμου με τους υπόλοιπους κατοίκους του. Είναι μια σχέση βαθιάς αλληλοεκτίμησης και σεβασμού.

Τον ξέρουν και τους ξέρει πολύ καλά. Γνωρίζονται πολλά χρόνια και μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί κάτι βαθύτερο και σίγουρα πιο ειλικρινές και πιο αγνό από τις τυπικές χειραψίες. Ξέρουν, πως έχει αγωνιστεί, ακόμα και υπό αντίξοες συνθήκες, για να κάνει πράξη όσα τους υποσχέθηκε. Κι αυτό δεν το ξεχνούν ποτέ. Όπως και ο ίδιος δεν ξεχνάει την εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει στις τελευταίες τρεις εκλογικές αναμετρήσεις.

Και η απρόσκοπτη και πολυπληθής παρουσία τους στην  πρώτη τους προεκλογική συνάντηση, έδειξε καθαρά ότι θα τον εμπιστευτούν και πάλι. Γιατί, -εκτός των άλλων-, είναι και ο αυτοδιοικητικός που δεν επισκέπτεται τα χωριά του Δήμου μόνο κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά πολλές φορές εδώ και πολλά χρόνια.

Σας δίνω υπόσχεση, εγώ και οι συνεργάτες μου…

«Σας δίνω την υπόσχεση ότι και εγώ και οι συνεργάτες μου θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να εκπληρώσουμε τους πόθους και τις προσδοκίες σας. Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση στη σημερινή μας συνάντηση», είπε καταχειροκροτούμενος στο Μαψό ο Α. Πνευματικός.

Εντός του 2019 θα υπάρχει πόσιμο νερό στον Κουταλά!

Σειρά είχε ο Κουταλάς και ο Δήμαρχος επεσήμανε στους κατοίκους, ότι υπάρχει επάρκεια νερού στην περιοχή και υποσχέθηκε ότι το επόμενο διάστημα, εντός του 2019, θα έρθει πόσιμο νερό Στυμφαλίας με αγωγό από την περιοχή του Χιλιομοδίου! «Μας βάζουν εμπόδια για να γίνει λιγότερο έργο. Δεν θα τους περάσει όμως…

Εσείς δείχνετε σήμερα με την παρουσία σας ότι πρέπει να στηριχτεί αυτή η Δημοτική αρχή για να συνεχίσει το έργο της. Ένα έργο ορατό που ήδη υφίσταται και ένα έργο που ήδη έχει σχεδιαστεί και θα υλοποιηθεί τα επόμενα χρόνια. Έργο για τους πολλούς και απλούς πολίτες αυτού του Δήμου, έργο που το έχει ανάγκη η πλειοψηφία των δημοτών», σημείωσε.

Σας κοιτώ στα μάτια γιατί πάντα ήμουν ειλικρινής μαζί σας…

Τελευταίος σταθμός ήταν το Σπαθοβούνι όπου απαντώντας σε όσα ειπώθηκαν πριν λίγες ώρες από το ίδιο σημείο από έτερο υποψήφιο, τόνισε, ότι παρά το τεράστιο κόστος διαχείρισης του νερού, με 130 χιλιόμετρα δίκτυο και 68 αντλιοστάσια, ο Δήμος έχει το φθηνότερο τιμολόγιο νερού από τους περισσότερους Δήμους της χώρας. «Προκαλούμε τους αντιπάλους μας να παραδεχτούν και να πουν ότι το 95% των πολιτών αυτού του Δήμου έχει πόσιμο νερό. Μιλάμε για το μεγαλύτερο δίκτυο ύδρευσης μετά την Αττική και τη Θεσσαλονίκη!», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε υπερήφανοι για την κοινωνική πολιτική που ασκήσαμε μέσα στην κρίση υπέρ των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας. Είμαστε υπερήφανοι για τις υποδομές σε όλο το Δήμο, τέτοιες που δεν υπήρχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια μαζί. Έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να ιεραρχούμε προβλήματα και να υλοποιούμε έργα με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε έργα που αφορούν στην ανάπτυξη του Δήμου σε όλα τα επίπεδα και που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών. Σας κοιτώ στα μάτια γιατί πάντα ήμουν ειλικρινής μαζί σας. Και ό,τι σας υποσχέθηκα το έκανα πράξη…

Συγκεκριμένος εργολάβος σαμποτάρει τη Δημοτική αρχή…

Και θέλω να σας καταγγείλω δημόσια, ότι συγκεκριμένος εργολάβος σαμποτάρει τη Δημοτική αρχή και δεν κάνει έργο στο Δήμο! Συνεπικουρούμενος από άλλον υποψήφιο Δήμαρχο! Και αντί για 50% έργο οδοποιίας, έχει κάνει μόνο το 8%! Αυτή είναι η αλήθεια. Και αυτοί που τους στηρίζουν, έρχονται και χύνουν κροκοδείλια δάκρυα επειδή δεν γίνεται έργο!

Σας καλώ να στηρίξετε στις εκλογές τον συνδυασμό της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας. Σας καλώ να δώσουμε αυτή τη μάχη με ενότητα μέχρι τις εκλογές. Τα προβλήματα είναι αυτά που μας χωρίζουν και όχι οι αντιπαλότητες. Σας καλώ να στηρίξετε την ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», κατέληξε ο Αλέξανδρος Πνευματικός.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ