6 νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

345

 

 

Οικονομολόγος με διδακτορικό στα οικονομικά της Ενέργειας (Groningen, Ολλανδίας).

Είναι διευθυντής του Ινστιτούτου για την Ευρωπαϊκή Ενεργειακή και Κλιματική Πολιτική, (www.ieecp.org) που υποστηρίζει περισσότερους από 600 Δήμους και Περιφέρειες στην Ευρώπη για την ενεργειακή τους μετάβαση.

Με την εμπειρία αυτή, μπορεί να συμβάλει στο να εφαρμοστούν και στην Κόρινθο επιτυχημένες λύσεις ενεργειακής διαχείρισης, που θα βελτιώσουν τη ζωή μας και θα εξοικονομήσουν πόρους.

Είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά, η οικογένεια του ζει στην Κόρινθο, όπου και ο ίδιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

Ναυτικός, απόφοιτος της ΣΧΟΛΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ. Γεννήθηκε το 1976 και μεγάλωσε στην Αρχαία Κόρινθο, είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

Από το 2015 εργάζεται στη Μότορ Όιλ ως πλοίαρχος σε ρυμουλκό.

Έχει ειδικευτεί σε θέματα ασφάλειας και επιβίωσης (πυρασφάλεια, παροχή πρώτων βοηθειών, διαχείριση κρίσεων στη θάλασσα). Έχει πολυετή εμπειρία σε ποντοπόρα πλοία, δεξαμενόπλοια, επιβατηγά ελληνικών πλόων.

Θεολόγος – Γεωργός.  Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Χιλιομοδίου, σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας και αποφοίτησε το 2009.
Ασχολείται με τη γεωργία. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.
Κατοικεί μόνιμα στο Δημοτικό διαμέρισμα της Κλένιας.

 

Aπόφοιτος του τμήματος Γεωπονίας Α.Π.Θ με ειδίκευση στην Φυτοπροστασία (Τομέας Φυτικής Παραγωγής). ‘Εχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων στο αντικείμενό του και διαθέτει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διασφάλιση Ποιότητας.
Από το 1995 ασκεί το επάγγελμα του γεωπόνου είτε σαν εξωτερικός συνεργάτης διαφόρων εταιρειών είτε σαν ελεύθερος επαγγελματίας (2006).

Ασχολείται με τη σύνταξη μελετών και τη συμβουλευτική φυτοπροστασίας και θρέψης σε βιολογικές και συμβατικές καλλιέργειες. Ομιλεί αγγλικά.

Είναι μέλος του Γεωπονικού συλλόγου Μακεδονίας – Θράκης και του Γεωτεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδας.

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1954 και τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές της στην Κόρινθο το 1972.

Σπούδασε εργοδηγός δομικών έργων στη Δημόσια Τεχνική Σχολή και εργάστηκε στον Δήμο Κορινθίων μέχρι τη συνταξιοδότησή της.

Είναι έγγαμη και μητέρα δύο κοριτσιών.
Ζει μόνιμα στην Κόρινθο και συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της «Πράσινης Πόλης» στο Δήμο Κορινθίων για να βοηθήσει στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1969. Η οικογένειά του εγκαταστάθηκε στην Κόρινθο το 1976 λόγω μετάθεσης των γονιών του.

Μετά από εισαγωγικές εξετάσεις το 1988 πέρασε στην Ιατρική Σχολή Πατρών.
Την διετία 1998-2000 υπηρέτησε στην Χειρουργική Κλινική του ΓΝ Κορίνθου και στην συνέχεια εκπαιδεύτηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ στην ειδικότητα της ορθοπεδικής και τραυματολογίας.

Στα πλαίσια της ειδικότητας έκανε επιμέρους εξειδίκευση στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και στο Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ.

Το 2004 εργάστηκε ως εθελοντής στην πολυκλινική του Ολυμπιακού χωριού. Εργάστηκε ως επιμελητής ορθοπεδικός στο θεραπευτήριο METROPOLITAN για 3 χρόνια.

Από το 2006 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Κόρινθο. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Κελαθανασίου. Έχουν δυο παιδιά ηλικίας 17 και 14 ετών.

 

Στη διεύθυνση  https://prasinipoli.com/people/ μπορείτε να δείτε όλους τους υποψήφιούς μας μέχρι στιγμής

Με εκτίμηση

Το Γραφείο Τύπου της ΠΠ