ΤΑ ΕΡΓΑ “ΜΙΛΟΥΝ” ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ Ομάδα που…κερδίζει, δεν την αλλάζεις!

83

Σε κάθε ομιλία, σε κάθε περιοχή του καλλικρατικού Δήμου μας, το μήνυμα ενότητας του δημάρχου μας, είναι αυτό που συγκινεί, είναι αυτό που αντηχεί στα αυτιά των πολιτών και ζεσταίνει τις καρδιές τους. Έτσι πρέπει να πορευόμαστε για το καλό όλων μας. Η επόμενη μέρα των εκλογών θα μας βρει πάλι μαζί, ν’ανταλλάσουμε χαμόγελα και καλημέρες.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσο πολλά!!!

Αποδέχθηκα μια άκρως τιμητική πρόταση από τον Αλέξανδρο Πνευματικό και τον ευχαριστώ γι αυτό. Θέλω και εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ μέσα από μια φρέσκια ματιά στην λύση των προβλημάτων της πόλης όπου ζω και εργάζομαι. Επιθυμώ να  συμβάλω στο κοινωνικό αίτημα για ανανέωση  και νέα πρόσωπα στο Δήμο, με όραμα, εμπειρία, ήθος, γνώση και αποτελεσματικότητα. Ως έγγαμη, μητέρα τριών παιδιών, έχω φωνή, έχω κρίση, έχω ελπίδα για το μέλλον!

Καλωσορίσαμε στο Συνοικισμό μας, την Ιωνία μας το δήμαρχό μας, μια ομάδα νέων ανθρώπων, που έχουν όρεξη για δουλειά και προσφορά. Ακούσαμε τις ιδέες του, τα όνειρά του. Πιστέψαμε στο έργο του. Ως καινούργια στο χώρο των δημοτικών δρώμενων, μου αρέσει που ενώ με κοίταξε στα μάτια…… μίλησε στην καρδιά μου! Θέλω να συνεχίσω αυτό το ταξίδι των έργων και να βοηθήσω από την πλευρά μου βάζοντας όχι μόνο ένα μικρό λιθαράκι προσφοράς αλλά το ίδιο μου το «είναι». Με πρώτο και μοναδικό οδηγό το συμφέρον της πόλης!

Δίνω λοιπόν το παρόν, γιατί νιώθω έτοιμη και ώριμη να συμμετάσχω στα κοινά του Δήμου μας. Μιλώντας με αθλητικούς όρους θα έλεγα ότι ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Ο Αλέξανδρος Πνευματικός και η “Πορεία Ευθύνης” έχουν αφήσει παρακαταθήκη ένα τεράστιο έργο που άλλαξε την εικόνα της πόλης μας αλλά και τη ζωή των δημοτών προς το καλύτερο.

Για την «Πορεία Ευθύνης» -έχω πειστεί – η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι η καλύτερη επικοινωνία. Η πόλη της Κορίνθου άλλαξε και έγινε σύγχρονη πόλη. Τα έργα «μιλούν» από μόνα τους! Μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά  «έχει μπει το νερό στ΄αυλάκι!»

Έχω μεγάλη διάθεση και όρεξη να προσφέρω στην πόλη μου. Όπου και αν μου ζητηθεί να βοηθήσω, θα δώσω το παρόν με μεγάλη μου χαρά. Το καλό της πόλης είναι υπόθεση ΟΛΩΝ μας!!!

Πάντα με έβρισκε σύμφωνη το  «Ένα όνειρο που ονειρευόμαστε μόνοι μας είναι απλά ένα όνειρο. Ένα όνειρο που ονειρευόμαστε μαζί με άλλους είναι πραγματικότητα!!!!».

Την προσεχή Κυριακή 26 Μαΐου, θα είναι μεγάλη  τιμή η στήριξή σας στο πρόσωπό μου.

Ευχαριστώ πολύ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ