Ο Μπογδάνος, οι βίγκαν λεσβίες και οι μάγισσες του Αναρχοσάλεμ

244

Το να κάνεις κριτική στο Μπογδάνο είναι σαν να κλέβεις εκκλησία. Η’ σαν την βάφεις με σπρέι, δίνοντας ένα καίριο χτύπημα στο όπιο του λαού, έχοντας ίσως πέσει νωρίτερα στη χύτρα με τα οπιούχα. Αλλά δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να σχολιάσουμε το τελευταίο λογύδριο του τέως δημοσιογράφου, για πάντα ποιητή και νυν βουλευτή ΝΔ στη Β’ Αθηνών, ο οποίος φιλοδοξεί κατά τα φαινόμενα να γίνει κάτι σαν γκουρού της εν Ελλάδα alt-right. Κι αυτό γιατί τα όσα δήλωσε στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα στο Οne TV ήταν ό,τι πιο αστείο έχουμε ακούσει τις τελευταίες βδομάδες, ξεπερνώντας ακόμα και το κείμενο ανάληψης ευθύνης  για τους βανδαλισμούς στον Άγιο Μελέτιο, από τον “Πυρήνα Αναρχικών Μαγισσών”, θέτοντας τον πήχυ πολύ ψηλά για επίδοξους μιμητές στο μέλλον, πχ τη “Φράξι@ Αντιεξουσιαστών Χόγκουαρτς”.

Επειδή λοιπόν τα μυαλά μας δεν πόνεσαν αρκετά με το αναρχομαγικό μανιφέστο, όπου μπλέχτηκε η πατριαρχία, οι εκκενώσεις καταλήψεων, ο Γιάννης Αντετοκούμπο, η εκκλησία, ο βιασμός 17χρονης στο Μεξικό από αστυνομικούς και η παρουσία της ΛΑΕ στα περσινά συλλαλητήρια των Μακεδονομάχων, ήρθε ο Μπογδάνος να μας δώσει τη χαριστική βολή. Ο εκλεκτός εκπρόσωπος του ελληνικού λαού, αποκάλυψε την ύπαρξη μιας διεθνούς συνωμοσίας με τη στήριξη της “παγκόσμιας νέας αριστεράς”, όπου “μπαχαλοσατανίστριες wiccas, παγανίστριες μάγισσες” επιθυμούν να επιβάλλουν τη “λεσβιακή τους βιγκανικότητα”, βεβηλώνοντας εκκλησίες. Δεν έχει την παραμικρή σημασία που οι υπογράφουσες το μανιφέστο δε δηλώνουν πουθενά λεσβίες, σατανίστριες, βίγκαν ή wiccas. Εξίσου μικρή σημασία έχει ότι το νεοπαγανιστικό ρεύμα των wiccas δεν έχει άμεση σχέση με το σατανισμό, παρά τη χρήση κάποιων συμβόλων συνδεδεμένων με αυτό, με κυριότερο την πεντάλφα. Σημασία έχει η σύνδεση των εννοιών “λεσβία”, “σατανάς”, “βίγκαν”, “ιεροσυλία”, ώστε ο μέσος νοικυραίος ψηφοφόρος του Μπγοδάνου να νιώσει αρκετά πανικόβλητος και παράλληλα να θαυμάσει την ευρυμάθεια του ινδάλαματός του.

Το καλύτερο όμως το αφήνει για το τέλος, ο Κωνσταντίνος ο Μαγισσομάχος, εκεί που μας διαβεβαιώνει ότι οι “συντηρητικοί πατριώτες φιλελεύθεροι ορθόδοξοι” (ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα) σαν κι εκείνον, είναι “φυσιολογικοί άνθρωποι” που “κάνουν δουλειές του σπιτιού” (0υάου) και δεν εκπέμπουν “τοξική αρρενωπότητα” σαν “αυστριακός πορνοστάρ του ’80”. Δεν ξέρουμε σε τι κατηγορίες vintage porn περιηγείται στον αναμφίβολα λιγοστό χρόνο του ο βουλευτής, ούτε σε ποιο ποσοστό οι πατροπαράδοτες γερμανικές τσόντες είναι στην πραγματικότητα αυστριακές. Ξέρουμε όμως ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συγκεντρώνει όλα τα προσόντα για να γίνει ο επόμενος αντιπρόεδρος της ΝΔ. Το αξίζει και της αξίζει.

Y.Γ. Ως απόλυτα φυσιολογικός φιλελεύθερος, ο μη τοξικά αρρενωπός βουλευτής ανακοίνωσε πως θα μηνύσει το lubenεπειδή έφτιαξε το βιντεάκι με τις επίμαχες δηλώσεις, κι όλοι αναμένουμε με αγωνία το ραντεβού στα βιγκανάδικα.

constantinosbogdanos@bogdanosk

Η βία, η καφρίλα, η ακραία, φασιστική αυτοδικία, έχουν ανάγκη τα @LubenMag αυτού του κόσμου για να περνούν τη φασιστίλα τους με χαμόγελο. Πρόκειται για την πιο επικίνδυνη μορφή μαζικής επικοινωνίας, τίποτα λιγότερο από πλυντήριο κοινών τραμπούκων.

Ξεκινάμε με δίκη στις 05.03.20.

166 people are talking about this
KATIOUSA.GR

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ