Επιθέσεις τη νύχτα σε τράπεζες και γραφεία της Ν.Δ.

84

Στο στόχαστρο αγνώστων έπεσαν τη νύχτα τρία τραπεζικά καταστήματα σε Άλιμο, Κυψέλη και Καισαριανή, καθώς και γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Γλυφάδα και στον Άλιμο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στις 01:35 οι δράστες προκάλεσαν υλικές ζημιές στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Κωνσταντίνου Αθανάτου, στη Γλυφάδα. Την ίδια ώρα, άλλα άτομα προκάλεσαν φθορές σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Θουκιδίδου στον ‘Άλιμο και σε γραφεία της ΟΝΝΕΔ, στην ίδια περιοχή.

Είκοσι λεπτά αργότερα πραγματοποιήθηκε επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Κερκύρας, στην Κυψέλη, ενώ στις 02:00 στόχος αγνώστων έγινε ένα ακόμη υποκατάστημα τράπεζας, στην οδό Φορμίωνος στην Καισαριανή.

Η αστυνομία προχώρησε συνολικά σε 25 προσαγωγές. Οι 10 έγιναν από την περιοχή της Κυψέλης, οι 9 από τον Άλιμο και ο 6 από τη Γλυφάδα.

Οι χθεσινοβραδινές επιθέσεις σε γραφεία της Ν.Δ. έρχονται να προστεθούν σε άλλα τρία παρόμοια περιστατικά που σημειώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σε Πεύκη και Νέο Ηράκλειο.

efsyn.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ