“Άδειασε”και τους “δικούς” του ο Νίκας…όχι το διοικητήριο στην Ποσειδωνία…

87
Στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο αν και δεν υπήρχε; θέμα για το Διοικήτηριο της Π.Ε. Κορινθίας τελικά συζητήθηκε και αυτό που μάθαμε είναι ότι Διοικητήριο στην Ποσειδωνία δεν θα γίνει και ότι η Περιφέρεια δεν προτίθεται να έρθει σε αντίθεση με την άποψη του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινθίων που δεν θέλουν το οικόπεδο στην Ποσειδωνία να γίνει διοικητήριο για την Π.Ε. Κορινθίας, για τους λόγους που έχουν αναλυθεί και είναι γνωστοί.
Αυτό που μάθαμε είναι επίσης ότι δεν παραχωρεί η Περιφέρεια το οικόπεδο αυτό -που αποτελεί περιουσιακό της στοιχείο- στο Υπ. Εθνικής Άμυνας.. Αντιθέτως μάθαμε ότι στο οικόπεδο της Ποσειδωνίας θα μεταφερθούν μεγάλα μηχανήματα.
Αυτό σαφώς δεν αποτελεί ανάπτυξη.
Επίσης από την συζήτηση στο Περιφερειακό συμβούλιο δεν αναφέρθηκε από κανέναν ότι ο χώρος του στρατοπέδου διεκδικείται για να μπορέσουμε να μεταφέρουμε εκεί υπηρεσίες όπως της ΠΕ Κορινθίας της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.
Παρά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος στην τελευταία συνέντευξή του ανέφερε ότι η Περιφέρεια εξετάζει εναλλατικές θέσεις τουλάχιστον στο Περιφερειακό Συμβούλιο αυτό δεν ακούστηκε .. Αντίθετα ο κ. Νίκας ανέφερε ότι αποτελεί χρονοβόρα διαδικασία ….
 Η φωτογραφία είναι του-https://kartson.blogspot.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ