Νίκος Σταυρέλης- Συμφωνία του ΠΑΣ Κόρινθος με τον Δήμο Κορινθίων…Η ιστορική ομάδα της Κορίνθου αποκτά το δικό της «σπίτι»

14
Η συμφωνία του ΠΑΣ Κόρινθος με τον Δήμο Κορινθίων -η οποία επικυρώθηκε χτες από την Γενική Συνέλευση του ΠΑΣ και μένει να επικυρωθεί και από το Δημοτικό μας Συμβούλιο, στην επόμενη συνεδρίαση- είναι μία συμφωνία από την οποία ΟΛΟΙ κερδίζουν.
Η ιστορική ομάδα της Κορίνθου αποκτά το δικό της «σπίτι». Νιώθει πλέον ασφαλής ότι η τοπική κοινωνία, μέσα από τον Δήμο Κορινθίων, είναι δίπλα της και της διαθέτει (πέρα από χρήματα), όλες εκείνες τις υποδομές που θα την βοηθήσουν να κάνει απερίσπαστη την δουλειά της: Γήπεδο με τέλειο χλοοτάπητα, προπονητικό κέντρο, VIP χώρους φιλοξενίας. Εμείς κάνουμε ό,τι πρέπει (και θα κάνουμε και άλλα) για να δούμε ξανά την ομάδα μας στα μεγάλα σαλόνια, όπως το ονειρεύονται οι χιλιάδες φίλοι της «Μπάρτσα»!
Ο Δήμος Κορινθίων από τη μεριά του παίρνει στα χέρια του έναν εγκαταλελειμμένο –ουσιαστικά- χώρο, τον οποίο θα μετατρέψει σε μία αθλητική «κυψέλη», που θα φιλοξενήσει τις αθλητικές «μέλισσες» μιας συνοικίας χιλιάδων κατοίκων. Και θα δώσει ξανά ζωή στο γήπεδο του Συνοικισμού, που κάθε πέτρα του έχει πάνω της τον κόπο και τον ιδρώτα των προσφύγων προγόνων μας, οι οποίοι το έχτισαν.
Συνεχίζουμε έχοντας πάντα στην σκέψη μας να κάνουμε καλύτερη την ζωή των δημοτών μας, έχοντας στην προτεραιότητά μας το συμφέρον του Δήμου.