Γιώργος Πιέτρης-Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για το Επιμελητήριο Κορινθίας, με την “Επιχειρηματική Δύναμη”

11
Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,
Με αίσθημα ευθύνης και πίστη στις δυνατότητες της επιχειρηματικής κοινότητας της Κορινθίας, σας ανακοινώνω την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για το Επιμελητήριο Κορινθίας, με το συνδυασμό “Επιχειρηματική Δύναμη” .
Η απόφασή μου αυτή προέρχεται από τη βαθιά πεποίθηση ότι το Επιμελητήριο μπορεί και πρέπει να είναι η κινητήρια δύναμη για την οικονομική ανάπτυξη και την επιχειρηματική καινοτομία στην περιοχή μας.
Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να υλοποιηθούν φρέσκες ιδέες & δυναμικές πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα των τοπικών επιχειρήσεων, θα προωθήσουν τις συνεργασίες και θα προσφέρουν ουσιαστική στήριξη στους νέους επιχειρηματίες.
Παράλληλα, εκφράζω τη στήριξή μου στον νυν πρόεδρο Τάκη Λουζιώτη , έναν άνθρωπο με ακεραιότητα και όραμα, ο οποίος διαθέτει τις γνώσεις και την εμπειρία για να οδηγήσει το Επιμελητήριο στη νέα εποχή.
Ζητώ τη στήριξή σας σε αυτή την κοινή προσπάθεια, με στόχο την ανάδειξη της Κορινθίας ως κέντρο επιχειρηματικής ανάπτυξης, και δεσμεύομαι να εργαστώ με συνέπεια, διαφάνεια και αφοσίωση για το κοινό καλό.