Την πρόοδο σημαντικών τεχνικών παρεμβάσεων στην περιοχή της Αλμυρής παρακολούθησε από κοντά ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης, κατά την επίσκεψή του το πρωί της Παρασκευής 13 Ιουνίου, στις 11.00, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ. Μιχάλη Χατζή και υπηρεσιακά στελέχη .
Η επιθεώρηση πραγματοποιήθηκε σε έργα που υλοποιεί η ΔΕΥΑ Κορίνθου κατά μήκος της επαρχιακής οδού Κορίνθου – Επιδαύρου, λίγο μετά το super market «Γαλαξίας», εντός της Δημοτικής Ενότητας Σαρωνικού. Πρόκειται για παρεμβάσεις που ενισχύουν το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και την αναβάθμιση των υποδομών.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων, με συνέπεια στη δέσμευσή του για καθημερινή παρακολούθηση των έργων και άμεση επίλυση προβλημάτων, διαπίστωσε την ταχεία πρόοδο των εργασιών, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό της διοίκησης και των τεχνικών κλιμακίων της ΔΕΥΑΚ.
Η ΔΕΥΑΚ αποδεικνύει έμπρακτα ότι λειτουργεί με σχέδιο, ταχύτητα και υπευθυνότητα, προχωρώντας σε έργα ουσίας που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του Δήμου. Με σταθερή προσήλωση στην ανανέωση των δικτύων και στην ενίσχυση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, συνεχίζει να υλοποιεί τον στρατηγικό σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για ένα σύγχρονο και λειτουργικό Δήμο.






















