Με τα παιγνίδια της 24ης (παραπροτελευταίας) αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο (Κυριακή 19/3/26 , 16:30) το πρωτάθλημα της B΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Αρκετά ενδιαφέρουσα η αυριανή αγωνιστική καθώς τρία από τα επτά παιγνίδια της ημέρας είναι ντέρμπι. Στην Ξυλοκέριζα ο τοπικός Εθνικός μάχεται σε αγώνα ντέρμπι με την γειτονική της Δάφνη Εξαμιλίων. Αγώνες ντέρμπι θα διεξαχθούν, στο Κρυονέρι μεταξύ των ισοβάθμων Αετού Κρυονερίου και του Πανευρωστινιακού , καθώς και στο γήπεδο του Συνοικισμού ανάμεσα στον Αστέρα Κορίνθου και στον Βελλερεφόντα Αρχαίας Κορίνθου.
Δύσκολη έξοδο στο Λέχαιο κόντρα στην τοπική ομάδα του Ηρακλή πραγματοποίει η πρωτοπόρος ομάδα του Σολομού, ενώ στη Λυκοποριά ο τοπικός ΑΟ Λυκοποριάς, υποδέχεται τη Περαχώρα. Στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός αγωνίζεται με τους Νέους Στιμάγκας.
Τέλος η ουραγός Πρόοδος Αγίου Βασιλείου αντιμετωπίζει στην έδρα της την Θύελλα Κάτω Διμηνιού
24η Αγωνιστική
ΑΟ Λυκοποριάς – ΑΟ Περαχώρας
Πανκαμαριακός – Νέοι Στιμάγκας
Αετός Κρυονερίου – Πανευρωστινιακός
Ηρακλής Λεχαίου – ΑΕ Σολομού ’23
Αστέρας Κορίνθου – Βελλερεφών Αρχ. Κορίνθου
ΠΑΣ Εθνικός Ξυλοκέριζας – Δάφνη Εξαμιλίων
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου: – Θύελλα Κ. Διμηνιού





















