Ο Δήμος Κορινθίων ενημερώνει τους πολίτες ότι από την Παρασκευή 9 Μαΐου 2026 τίθενται σε ισχύ αλλαγές στη λειτουργία των λαϊκών αγορών της περιοχής, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης.
Συγκεκριμένα, η λαϊκή αγορά Κορίνθου που πραγματοποιείται κάθε Σάββατο μεταφέρεται στη θερινή της θέση, από την περιοχή Αποστόλου Παύλου (Κωστή Παλαμά & Αχιλλέως) στην οδό Κολιάτσου, με επέκταση στην άνοδο και στην οδό Στεφάνου.
Παράλληλα, η λαϊκή αγορά του Συνοικισμού, που διεξάγεται κάθε Τετάρτη, παραμένει στη χειμερινή της θέση, προκειμένου να μην επηρεάζεται η πρόσβαση και η αποχώρηση των μαθητών από τα σχολεία της περιοχής.
Οι υπόλοιπες λαϊκές αγορές του Δήμου συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά στους καθορισμένους χώρους.
Ο Δήμος Κορινθίων καλεί τους πολίτες να ενημερωθούν και να στηρίξουν την τοπική αγορά, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚA ΑΘΛΗΤΙΚA ΕΡΓA ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ-ΒΙΝΤΕΟ





















