Aπάντηση Β.Νανόπουλου σε δημοσίευμα για την διάθεσει απολυμαντικών στο Σοφικό

200

Κύριε Νικολόπουλε ,κυρία Νικολοπούλου

Για άλλη μια φορά φιλοξενείτε ψευδείς ειδήσεις.

Παρακαλώ να ελέγχετε τις πηγές σας και να κάνετε γνωστές τις επίσημες δηλώσεις ειδικά για θέματα δημόσιας υγείας που μπορεί να δημιουργήσουν πανικό χωρίς λόγο .

Για το θέμα που αναφέρετε ότι τάχα στο  Σοφικό ο δήμος δεν έχει διαθέσει απολυμαντικό διάλυμα στους μαθητές ,  έχω δηλώσει αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι δημοσιεύσατε τις δηλώσεις μου . Επαναλαμβάνω τη δήλωση   .

Πριν αρκετές ημέρες ο δήμος κορινθίων διένειμε και χρησιμοποιείται απολυμαντικό διάλυμα σε όλα τα σχολεία- δημοτικά ,γυμνάσια ,λύκεια περιλαμβανομένου του Σοφικού .

Ρωτήστε το δάσκαλο του χωριού ,τους καθηγητές ,τους συλλόγους γονέων να σας επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα μου .

δείτε το δημοσίευμα

Δημαρχε κ.Βασίλη Νανόπουλε  σας γνωστοποιω τοσο εγω οσο και γονεις Σοφικου και Κορφου οτι στα σχολεια του Σοφικου δεν εχουν σταλει  απολυμαντικα υλικα οπως ειχατε ανακοινωσει εδω και αρκετο χρονικο διατημα …Τα αγοραζουν ηδη ιδωτες..Γιατι ??Οι μαθητες της περιφερειας δεν ανηκουν στο δημο?
Επισης μετα την ραγδαια εξαπλωση του νεου Κορονωιου οι μαθητες του Κορφου που μεταφερονται με λεωφορειο του ΚΤΕΛ στο Σοφικο 12 χιλιομετρα δεν εκτιθονται σε κινδυνο?
Μηπως θα ηταν χρησιμο να εισηγηθειται το κλεισιμο των σχολιων??
Παρα πολλα παιδια ειναι ηδη αρρωστα με ιωσεις!!!
Επικοινωνειστε παρακαλω με τους δασκαλους και ενημερωθειτε και για τις ελλειψεις και για την φροντιδα των παιδιων του Σοφικου
Ολα αυτα δεν τα αναφερω για να δημιουργησω πανικο, ο οποιος μαλλον ειναι κακος συμβουλος αλλα στα πλαισια μιας ανησυχιας και ενος παραπονου για τα μικρα παιδια του χωριου μας!!!
Με εκτιμηση
Ειρηνη Μιχελουδακη

Irene Micheloudaki  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ