Απίστευτη συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη στη πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου-βίντεο-φωτό

166

«Έχουμε μπροστά μας την πιο κρίσιμη εβδομάδα. Την τελική ευθεία. Δεν κυνηγάμε ανεμόμυλους. Η ανατροπή θα έρθει εφόσον ο καθένας & η καθεμία από μας φέρει στην κάλπη άλλον έναν άνθρωπο που θέλει να ζήσει καλύτερα σε αυτό τον τόπο», το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα από την κατάμεστη πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, η συγκέντρωση της οποίας είναι εντυπωσιακή και μεγαλύτερη απο αυτήν που έγινε τον Μάη.

Ξεκινώντας την ομιλία του, το βράδυ της Δευτέρας 1/7 στην κατάμεστη πλατεία Ελευθερία του Ηρακλείου Κρήτης, ο Αλέξης Τσίπρας, είπε εισαγωγικά: «Ήμουνα περίεργος να δω αν μπορούσε η παρουσία σου να είναι ακόμη πιο δυνατή από την αντίστοιχη του περασμένου Μάη. Δεν το περίμενα ότι αυτό μπορούσε να συμβεί κατακαλόκαιρο. Κι όμως σήμερα βλέπω στα πρόσωπά σας την αποφασιστικότητα και το πείσμα, τώρα είστε πιο πεισμωμένοι να μην αφήσουμε την Ελλάδα να γυρίσει πίσω». Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί είναι που θα φέρουν τη νίκη πίσω, θα ανοίξουν το δρόμο.

«Δεν μας ορίζουν τη μοίρα οι επιθυμίες αυτών που χρεοκόπησαν τη χώρα»

Κάποιοι βιάζονται, παρατήρησε ο πρωθυπουργός, «να προδικάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα πριν ο λαός πάει στη κάλπη. Γιατί αυτή η κάλπη βγάζει κυβέρνηση όχι ευρωβουλευτές. Και αυτή η κάλπη το πρωί της επόμενης Κυριακής, όπως και κάθε κάλπη, θα είναι άδεια. Και θα γεμίσει από τη δική σας βούληση, τη δική σας αποφασιστικότητα», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας.

 

Φωτογραφίες: Δημήτρης Κλαράκης-candiadoc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ