Αποκλειστική συνέντευξη του υποψήφιου Δημοτικού Σύμβουλου Κορινθίων Γιώργου Κουτσούκου

113

Ένας έμπειρος αγρότης και δραστήριος πολίτης,είναι Γιώργος Κουτσούκος υποψήφιος   Δημοτικός Σύμβουλος στο δήμο Κορινθίων με τον Συνδυασμό “Πορεία Ευθύνης” του Αλέξανδρου Πνευματικού.

Ο ίδιος εξηγεί στην Πρώτη news Kορινθίας  αλλά και στον κόσμο της Κορίνθου  γιατί επέλεξε το συνδυασμό   “Πορεία Ευθύνης”

« Μέσα από το επάγγελμά μου ως αγρότης , γνωρίζω τις αντιξοότητες και τις οικονομικές δυσκολίες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας! Βρίσκομαι κοντά στους ανθρώπους του μόχθου  που μοιράζονται καθημερινά μαζί μου τις δυσκολίες που βιώνουν ,τους προβληματισμούς  και τις σκέψεις τους!

 

Σαν ενεργός πολίτης ενστερνίζομαι τις ανησυχίες και τις ανάγκες των οικογενειών της πόλης μας , γι’ αυτό  μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα πως δεν έχω το δικαίωμα να είμαι παθητικός θεατής των όσων συμβαίνουν στον τόπο μου , αλλά αντιθέτως να συμμετέχω ενεργά στα τεκταινόμενα του δήμου μας.

 

Ο  Πρώτιστος λόγος που επέλεξα να είμαι υποψήφιος με τον Αλέξανδρο Πνευματικό  είναι ότι είναι ο άνθρωπος που άλλαξε την  πόλη της Κορίνθου , δίνοντας  ζωή στο κέντρο  της Πόλης  με τους πεζόδρομους , φέρνοντας την νεολαία  όλου του νομού  στην Κόρινθο.

Επίσης το γεγονός  πως είναι ένας σκληρά εργαζόμενος, προσιτός και κυρίως καθαρός και τίμιος άνθρωπος με απίστευτες γνώσεις για τα θέματα του δήμου!

 

Επέλεξα να συμπορευτώ μαζί του ακριβώς γι αυτό ,επειδή   είναι έμπειρος ,γνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται ο δήμος Κορινθίων.

Είναι ένας από μας!Γι αυτό και δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση του καθώς τον εμπιστεύομαι και τον σέβομαι σαν άνθρωπο».

 

Καλώ τους συμπολίτες μας να στηρίξουν αυτή μας την προσπάθεια  από νέους ανθρώπους της «Πορείας Ευθύνης»,  οι οποίοι έχουν όνειρο τη δύναμη, τη θέληση, το σθένος και το πάθος για να δημιουργήσουν τις καλύτερες προοπτικές για το Δήμο μας.»

  ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ