Απόστολος Παπαφωτίου”Χωρίς τις Περιφέρειες και τους Δήμους θα είναι πολύ δύσκολη η έξοδος από την κρίση”

112

Στις 26 και 27 Φεβρουαρίου 2018 η καρδιά της Ελλάδος, η καρδιά της Πελοποννήσου κτυπούσε στην Τρίπολη, στο 10ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιφέρειας και μέσω αυτής της πατρίδος μας. Το συνέδριο αυτό έφερε τον ευφυή υπότιτλο ”Δίκαιη Ανάπτυξη – Το δικό μας μέλλον στα δικά μας χέρια”.

Στο επιτυχημένο αυτό Συνέδριο, δε συζητήσαμε μόνο, αλλά αποφασίσαμε για συγκεκριμένα πράγματα, σε μια κοινή προσπάθεια όλων των συνέδρων, ενώνοντας δυνάμεις και αξιοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία. Η αναπτυξιακή συγκρότηση της χώρας περνάει μέσα από τις Περιφέρειες. Χωρίς τις Περιφέρειες και του Δήμους θα είναι πολύ δύσκολη η έξοδος από την κρίση.

Περισσότερα ΕΔΩ:

Όλες οι παρεμβάσεις μας ήταν εύστοχες, με γνώση των προβλημάτων και με σαφή γνώση των λύσεων, τις οποίες εξασφαλίσαμε με την εργατικότητα μας και με την επιμονή μας και με την καλή προετοιμασία αρκετών μηνών.

Παραθέτω το βίντεο της ομιλίας μου για τις πολλές παρεμβάσεις που έγιναν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε θέματα Υποδομών, Ψηφιακών Δικτύων και Μεταφορών, ειδικά για την Κορινθία.

http://ytcropper.com/cropped/Y95a9d72eaadfe5

 

Δρ. Απόστολος Ε. Παπαφωτίου

Εντεταλμένος Σύμβουλος Πελοποννήσου

Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Οικονομολόγος Ε.Κ.Π.Α.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ