Δείτε εικόνες ντροπής απο τα άδεια έδρανα στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο

81

Λόγω μη ύπαρξης απαρτίας, ματαιώθηκε το σημερινό περιφερειακό συμβούλιο της Πελοποννήσου.

Πέρα από την αδυναμία στην παραγωγή έργου όπως καταγγέλλεται από τις παρατάξεις σύσσωμης της αντιπολίτευσης ο Περιφερειάρχης έχει χάσει πια και την πολιτική νομιμοποίηση του σώματος του Περιφερειακού Συμβουλίου!!!

Με μόλις 18 από τους 51 αρχικά συμβούλους παρόντες και μετά από ώρα την προσθήκη ενός ακόμη, ο κ. Τατούλης καταγράφει πια σημαντικές απώλειες και στην παράταξή του, δείχνοντας πολιτική  αδυναμία   να περάσει έστω και απλές αποφάσεις δυο μήνες πριν τις εκλογές.

Έτσι σε μεγάλα θέματα όπως το σημερινό που ερχόταν με τον τρόπο που ήρθε ξανά με τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις για τις εκτάσεις του ΣΔΙΤ των απορριμμάτων, δεν κατάφερε για μια ακόμη φορά να πείσει ούτε τους πιο ανυποψίαστους για τους χειρισμούς του, που έφθασαν ένα έργο κορυφαίο για την Πελοπόννησο να μπαίνει στις οποίες προεκλογικές στοχεύσεις της κάθε παράταξης.

Με την κα Νικολάκου να δίνει ρέστα  « Η Νέα Πελοπόννησος, καταγγέλλει τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Πρόκειται για έναν πολιτικό κατήφορο, για ένα κατάντημα. Κάποιοι, μάλιστα, είναι στον διάδρομο και πίνουν καφέ και ετοιμάζονται για συνέντευξη. Πρόκειται για πολιτική αηδία, για κατήφορο, για πραξικόπημα. Θα πρέπει να εξετάσουμε την περίπτωση μομφής». η αντιπολίτευση  σύσσωμη απουσίαζε καταγγέλλοντας με αυτήν τους την στάση την πολιτική της απερχόμενης αρχής. Ο κ. Τατούλης βρέθηκε σε δύσκολη θέση και ήταν πιό χαλαρός.

Λίγη ώρα αργότερα “βολές” από το Νίκο Πατσαρίνο που βρισκόταν εκτός αιθούσης για την όλη κατάσταση με αιχμηρές αναφορές για τα όσα «μεθοδεύονται» με φόντο τα σκουπίδια και όχι μόνο, εκεί που ξεκαθάρισε πως εάν δεν συντρέξουν μια σειρά από προϋποθέσεις δεν πρόκειται να αλλάξει η δική τους θέση και πως το θέμα να κληθεί να το λύσει η επόμενη περιφερειακή αρχή.

Μετά και τα σημερινά ο κ. Τατούλης   βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα τεράστιο πρόβλημα και είναι ολοφάνερο πως πια δεν μπορεί  να διαχειριστεί την οποία προοπτική στο μείζον θέμα των σκουπιδιών   με αυτή την κατάσταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ