Δέσμευση Ταγαρά για άμεση πληρωμή των αγροτών απο τον ΕΛΓΑ για τις ζημιές στα σταφύλια

94

Την Πέμπτη 24/9 και ώρα 20:00 στα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ ΚΙΑΤΟΥ πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ του προέδρου του διευθυντή των γεωπόνων αλλά και εκπροσώπων αγροτών με τον Υφυπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ.Νικολαου Ταγαρα.

Η συζήτηση είχε ως θέμα τις ζημιές στην αγροτική παραγωγή και κυρίως στα σταφύλια ποικιλίας “σουλτανινα ” που καλλιεργούνται στην ευρύτερη περιοχή από την πρόσφατη σφοδρή κακοκαιρία ΙΑΝΟΣ Ο κ.υφυπουργος ενημερώθηκε εκτενώς για το μέγεθος της ζημιάς στα σταφύλια που ήταν έτοιμα για συγκομιδή και έγινε μια ειλικρινής και γόνιμη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων….

Στη συζητηση παρενεβη και ο Δημαρχος Σικυωνιων κ. Σπυρος Σταματοπουλος.

Ο κ.Ταγαρας δεσμεύτηκε πως άμεσα θα ενημέρωσει τόσο τη διοικηση του ΕΛΓΑ όσο και την ηγεσία του ΥΠΑΑΤ ώστε το ταχύτερο δυνατόν να γίνουν οι εκτιμήσεις και να προχωρησει η δίκαιη αποζημίωση την παραγωγών που επλήγησαν….

Η διοίκηση οι εργαζόμενοι αλλά και οι παραγωγοί συνεργάτες της ΕΝΩΣΗΣ ΚΙΑΤΟΥ εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον συμπατριώτη μας υφυπουργό για το άμεσο ενδιαφέρον του και ευελπιστούμε όλοι στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος την οικονομίας και της κοινωνικής ισορροπίας του νόμου μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ