Δικαίωση από τον Π.Νίκα για το Korinthian Palace…υπέγραψε την ανάκληση της απόφασης της κ. Κόρκα

199

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μπροστά στο αποδεδειγμένα άδικο και στο συμφέρον των Πελοποννησίων δεν βάζει τίποτα μπροστά.

Μετά την ακατανόητη απόφαση και υπογραφή από την Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Αθηνά Κόρκα για αναστολή της άδειας λειτουργίας της επιχείρησης KORINTHIAN PALACE CATERING, το θέμα  έφτασε αμέσως στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου που δεν είχε καμία γνώση επ αυτού και αντέδρασε ακαριαία.

Ενημερώθηκε από τις υπηρεσίες του για την νομιμότητα των εγγράφων της επιχείρησης, χαρακτήρισε την πράξη της Αθηνάς Κόρκα λάθος, νομικά και διοικητικά και υπέγραψε την ανάκληση της απόφασης αυτής.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε την ανάκληση της απόφασης της Αθηνάς Κόρκα σήμερα το πρωί της Δευτέρας 1ης Φεβρουαρίου.

Αποτελεί μία τεράστια δικαίωση για την εταιρεία KORINTHIAN PALACE CATERING που απασχολεί πάνω από 100 εργαζόμενους και φυσικά ένα τεράστιο λάθος της κ.Αθηνάς Κόρκα που κανένας μέχρι σήμερα δεν περίμενε και δεν κατάλαβε μία τόσο εσφαλμένη κίνηση.

Θα έλεγα  για την κ. Αθηνά Κόρκα οι αποφάσεις της  στο μέλλον και μάλιστα όταν αυτές αφορούν αποφάσεις και υπογραφές που άπτονται μόνο της αρμοδιότητας του Περιφερειάρχη θα πρέπει να είναι ποιό προσεκτικές και πάνω απ όλα νομικά και διοικητικά σωστές.

Ούτε ο άπειρος στην πολιτική  νυν θεματικός  και πρώην χωρικός Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσος Γκιολής  δεν έκανε τέτοιο λάθος.