“Δυνάμεις καταστολής του Νίκα” είδε ο Τατούλη…!!! Ξέχασε τα ΜΑΤ που έφερε το 2014…να “δείρουν” τους Οιχαλιώτες-φωτό

74

Για δυνάμεις καταστολής (!) στην τελετή ορκωμοσίας του Πνευματικού Κέντρου μίλησε ευθέως η παράταξη του Πέτρου Τατούλη σε σημερινή ανακοίνωσή της.

“Η σημερινή παρουσία αστυνομικών χωρίς διακριτικά και στολή στον χώρο της ορκωμοσίας, οι οποίοι μάλιστα δεν δίστασαν να παρέμβουν, δημιούργησε εντάσεις αλλά κυρίως ερωτηματικά, τόσο ως προς τον ρόλο όσο και ως προς τους εντολείς τους.” ανάφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, σημείωνε ότι “η «Νέα Πελοπόννησος» δεν χρειάστηκε ποτέ δυνάμεις καταστολής προκειμένου να διατηρηθεί αλώβητο το δημοκρατικό κεκτημένο.”

Προφανώς, έχουν ξεχαστεί τα όσα συνέβησαν σε παλαιότερες συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου, το οποίο συνεδρίαζε, με δυνάμεις των ΜΑΤ να έχουν περικυκλώσει όλο το Πνευματικό Κέντρο για να μην περάσει ο κόσμος στην αίθουσα!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα έγιναν στις 24 Ιανουαρίου 2014, όταν κλούβες των ΜΑΤ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ήταν έξω από το Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, όπου είχε προγραμματιστεί να γίνει η έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη μελέτη για τα σκουπίδια.

Δείτε τις σχετικές εικόνες …

www.kalimera-arkadia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ