Ένα όνειρο πολλών χρόνων… αγιασμός στο Νέο Λύκειο Λουτρακίου-δείτε φωτό

175
Ένα όνειρο πολλών χρόνων, ένα νέο σχολείο που θα στεγάσει τους μαθητές του Λυκείου Λουτρακίου, έγινε σήμερα πραγματικότητα!..
Το πρώτο κουδούνι για τα Λυκειόπαιδα της πόλης χτύπησε και κείνα με χαρά εξερευνούσαν τους χώρους του νέου τους σχολείου..
Οι μαθητές θα μεταφέρονται με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ . Αύριο και μεθαρύριο το σχολείο δεν θα λειτουργήσει ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της μετακόμισης επίπλων από το παλιό σχολείο και άλλων αντικειμένων.Την Παρασκευή οι μαθητές θα πάρουν τα βιβλία τους και από την Δευτέρα 17/9 το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά !
Αξίζει όμως κατά τη γνώμη μας να αναφέρουμε τα εξής:
To έργο παραδόθηκε χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι πολυαναμενόμενοι κόμβοι, που θα κάνουν ασφαλέστερη την πρόσβαση των μαθητών στο σχολείο, κυρίως την αποχώρηση των μαθητών από αυτό. Χτες στο περιφερειακό συμβούλιο που έλαβε χώρα στην Κόρινθο, ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης αναφέρθηκε στο έργο αυτό,το οποίο έχει εγκριθεί και θα υλοποιηθεί , αλλά κατά τη γνώμη μας θα έπρεπε να είχε γίνει …χτες…
Δια στόματος Δημάρχου κ. Γκιώνη, ακούσαμε σήμερα, ότι θα τοποθετηθούν προσωρινά, φωτεινοί σηματοδότες και μια πεζογέφυρα.
Να γίνει άμεσα όμως !! Επρεπε να είχε γίνει ήδη… 

 

Πηγή-επιμέλεια-φωτο Χαρά (για το Loutrakiblog)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ