Ενωτικός ο Μητσοτάκης: Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων (video)

121
  • «Η κοινωνία θέλει να πάμε μπροστά ενωμένοι χωρίς κανένας να μένει πίσω»
  • «Ξέρω τις δυσκολίες αντλώ όμως δύναμη από τη δύναμη του λαού»
  • «Η Βουλή θα δουλέψει ολόκληρο το καλοκαίρι, δεν ζητώ περίοδο χάριτος»

«Απόψε μίλησε ο κυρίαρχος ελληνικός λαός. Η κοινωνία θέλει να πάμε μπροστά ενωμένοι χωρίς κανένας να μένει πίσω. Θέλει ανάπτυξη δουλειές και ασφάλεια», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρώτη του δήλωση μετά τη νίκη του κόμματός του στις εθνικές εκλογές, με τον ίδιο να μην μπορεί να κρύψει το άγχος του και τη δε ομιλία του να τον κάνει να μοιάζει συμπαθής στον φακό της τηλεόρασης. Μάλιστα, ίσως ήταν η πρώτη χωρίς ένταση ομιλία του τα τελευταία χρόνια.

«Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και θα δουλέψω σκληρά. Είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι και έχουμε πολλά να κάνουμε μαζί. Στέκομαι με σεμνότητα και σεβασμό απέναντι στη λαϊκή ετυμηγορία αλλά και με απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου. Ξέρω τις δυσκολίες αντλώ όμως δύναμη από τη δύναμη του λαού», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε:

«Να απευθυνθώ και στους Έλληνες του εξωτερικού: Σας ζητώ να έχετε το βλέμμα σας και την καρδιά σας στραμμένη στην Ελλάδα

Από σήμερα δουλεύουμε για να αλλάξουμε τη χώρα. Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα και τώρα ήρθε η ώρα να το αλλάξουμε και στην πράξη. Δεν θα διαψεύσω τις ελπίδες».

Συνεχίζοντας, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι «αντλώ δύναμη από τη στήριξη της οικογένειάς μου. Αυτή την ώρα νιώθω να με προστατεύει όσο ποτέ η ευχή των γονιών μου».

«Από σήμερα ξεκινά ένας δύσκολος αλλά όμορφος αγώνας. Η χώρα σηκώνει περήφανα το κεφάλι και εμείς τα μανίκια. Η νέα κυβέρνηση θα δουλέψει σκληρά. Το κύρος της Δημοκρατίας και των Θεσμών θα αποκατασταθεί. Έχω δεσμευτεί για λιγότερους φόρους, πολλές επενδύσεις, ανάπτυξη, αποτελεσματικό κράτος. Η διαφάνεια, η λογοδοσία και η αξιοκρατία επιστρέφουν στη χώρα. Η εθνική μας φωνή δυναμώνει στην Ευρώπη. Ξεκινάμε τώρα», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Η Βουλή θα δουλέψει ολόκληρο το καλοκαίρι, δεν ζητώ περίοδο χάριτος, δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Ενωμένοι μπορούμε να γράψουμε τη δικιά μας ιστορία. Από αύριο ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός πιο φωτεινός, ξημερώνει μια νέα μέρα για την πατρίδα μας», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι νίκη της Ελλάδος και κάθε Έλληνα. Μια νέα ημέρα ξημερώνει για την Ελλάδα . Μου κάνατε το καλύτερο δώρο γιορτής», είπε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στο κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ