Φωτορεπορτάζ από την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής …

64
Φωτορεπορτάζ από την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Στην κατάμεστη αίθουσα του  Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου Λουτρακίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι  η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής  – δημοτικών και τοπικών συμβούλων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Η ορκωμοσία ξεκίνησε  με την τελετή Αγιασμού και αμέσως μετά  με ομιλία του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργου Γκιώνη. Ο Δήμαρχος αφού καλωσόρισε τους νέους συμβούλους  τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους.

Φωτορεπορτάζ από την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

 

Ο Δήμαρχος  Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης. στην ομιλία του εκτός των άλλων  τόνισε τη σημασία της ημέρας αλλά και τις βασικές αρχές που θα διέπουν τη διοίκησή του.

Οι Νέοι αλλα και οι επανεκλεγέντες σύμβουλοι ορκίστηκαν να υπηρετούν το Δήμο με γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου και την ευημερία των κατοίκων του. Η ορκωμοσία ολοκληρώθηκε με ευχές για επιτυχία και καλή υπηρεσία από όλους τους παρευρισκόμενους.

Μετά το τέλος της ορκωμοσίας, ο Δήμαρχος Γ.  Γκιώνης εκδήλωσε την βεβαιότητά του  είναι  για τη επιτυχία της νέας θητεία του λέγοντας χαρακτηριστικά :  «Έχουμε μπροστά μας πολλά και σημαντικά έργα που πρέπει να υλοποιήσουμε».

 

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις προσπάθειές τους για την ανάπτυξη του Δήμου.

Η ορκωμοσία των νέων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων πραγματοποιήθηκε σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού. Οι εκλεγμένοι δήλωσαν αποφασισμένοι να εργαστούν σκληρά για να προσφέρουν στους κατοίκους του Δήμου τους καλύτερους δυνατούς όρους διαβίωσης.