Γ. Δαληβίγκας”‘Ο Αννίβας είναι η πιο σοβαρή και αξιόπιστη επιλογή για το Δήμο Βέλου-Βόχας”

76

Με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με το Δήμαρχο Βέλου-Βόχας, Αννίβα Παπακυριάκο, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βραχατίου, Γιώργος Δαληβίγκας.

Στην ανακοίνωση του τονίζει ότι η θητεία του Αννίβα έχει ένα θετικό πρόσημο και ότι αποτελεί την πιο σοβαρή και αξιόπιστη επιλογή για το μέλλον του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει

Αγαπητοί συνδημότες,

Παρακολουθώ και συμμετέχω επί σειρά ετών στα δρώμενα της τοπικής μας κοινωνίας από διάφορες θέσεις ευθύνης και πάντα με διάθεση προσφοράς.

Υπηρέτησα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βραχατίου και γνωρίζω τις ανάγκες, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.

Στα χρόνια αυτά, είχα την ευκαιρία να αναπτύξω σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης μαζί σας.

Με το ίδιο αίσθημα ευθύνης ανέλαβα και τις θέσεις του Προέδρου του Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Βραχατίου και αυτή του Αντιπροέδρου του Λιμενικού Ταμείου Βόχας.

Πιστεύω ακράδαντα, ότι στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, δεν υπάρχει χώρος για κομματικές αντιπαραθέσεις, λαϊκισμό και προσωπικά συμφέροντα.

Η συστράτευση ικανών, έμπειρων και ακέραιων μελών της κοινωνίας μας, γύρω από μία σοβαρή και στιβαρή ηγεσία, είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να μπορέσουμε συνολικά ως Δήμος, να κάνουμε το επόμενο βήμα.

Πιστεύω επίσης ότι με προγραμματισμό, σκληρή δουλειά και συνεργασία, μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Θεωρώ ότι η θητεία του Δημάρχου, Αννίβα Παπακυριάκου, έχει ένα θετικό πρόσημο, δεδομένων των γενικότερων οικονομικών δυσκολιών της εποχής και του Δήμου μας.

Πιστεύω επίσης ότι αποτελεί την πιο σοβαρή και αξιόπιστη επιλογή για το μέλλον του τόπου μας και την είσοδο σε μια εποχή ανάπτυξης.

Για τους λόγους αυτούς δέχτηκα να συμμετάσχω στο συνδυασμό του Αννίβα Παπακυριάκου, ΄΄Ενωτική Δημοτική Κίνηση Βέλου-Βόχας΄΄ και να συνεισφέρω με τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά και με ισχυρή αίσθηση καθήκοντος.

Σας καλώ, λοιπόν, να ακολουθήσετε τον αγώνα μας πέρα και πάνω από ιδεολογικές τοποθετήσεις και κομματικές διαφορές, ώστε όλοι μαζί να ισχυροποιήσουμε την περιοχή που όλοι αγαπάμε και θέλουμε να την βλέπουμε να προοδεύει.

Με εκτίμηση
Γιώργος Χρ. Δαληβίγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ