Γήπεδο Συνοικισμού…Για άλλη μία φορά εισήχθη ανώριμο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο-βίντεο

127
Συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο η πρόταση του Δημάρχου για μίσθωση του ποδοσφαιρικού γηπέδου με ετήσιο μίσθωμα 20.000 € προκειμένου να εξυπηρετούνται τα σωματεία της περιοχής.
Η πρόταση εξειδικεύτηκε από τον ίδιο προτείνοντας τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος και την Εκκλησία, λέγοντας ότι έχει μερίδιο και η Εκκλησία με 4 στρέμματα.
Προσωπικά ανέφερα ότι το 2014 που είχε γίνει αποδεκτή η δωρεά του γηπέδου από το σωματείο προς το Δήμο έκτασης 11,5 στρέμματα στο Κτηματολόγιο (ΚΑΕΚ) εμφανιζόταν μόνο η Ομάδα της Κορίνθου, άσχετο βέβαια που η τότε Δημοτική Αρχή δεν υλοποίησε την απόφαση αυτή.
Κατά συνέπεια δεν είναι δυνατό να ληφθεί απόφαση για τριμερή προγραμματική σύμβαση χωρίς να γνωρίζουμε υποχρεώσεις και αρμοδιότητες, το τρόπο διαχείρισης και πολύ περισσότερο να μην είναι ξεκάθαρο το ιδιοκτησιακό του γηπέδου (σε ποιόν, τι και πόσο ανήκει). Για το λόγο αυτό ως παράταξη ζητήσαμε να οριστεί πληρεξούσιος δικηγόρος του Δήμου για έρευνα των τίτλων και στη συνέχεια να έλθει σχετικό θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. H πρόταση αυτή έγινε αποδεκτή από το Σώμα.
Για άλλη μία φορά εισήχθη ανώριμο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ