Γολγοθάς για επιβάτες της Volotea: Ακύρωσαν την πτήση και τους έστειλαν στην Αθήνα… με το πλοίο

104

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες που θα πετούσαν το βράδυ της Κυριακής από τη Μύκονο για την Αθήνα – Μεγάλες καθυστερήσεις σε πτήσεις της εταιρείας

Ακόμα δεν μπορούν να πιστεύουν το μήνυμα που έλαβαν χθες επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας Volotea που θα ταξίδευαν από τη Μύκονο για την Αθήνα.

Η πτήση V74157 της Volotea από Μύκονο για Αθήνα που ήταν προγραμματισμένη για χθες στις 7 το απόγευμα δεν έγινε ποτέ.

volotea

Μόλις 20 λεπτά πριν από την αναχώρηση οι επιβάτες ειδοποιήθηκαν με sms ότι δεν θα πετάξουν για Αθήνα αλλά αντίθετα θα… πλεύσουν για Πειραιά.
Οι υπεύθυνοι της εταιρίας δεν έδωσαν καμιά εξήγηση για την ματαίωση της πτήσης αλλά ενημέρωσαν πως τους εξασφάλισαν εισιτήρια με το φέρι της γραμμής για σήμερα το πρωί

Οι επιβάτες, οι περισσότεροι ξένοι τουρίστες, που έχαναν ανταπόκριση από Αθήνα, για άλλο προορισμό μάταια προσπαθούσαν να συνεννοηθούν με τους υπεύθυνους της εταιρείας.

vsasd

Ταλαιπωρία, και για τους επιβάτες της πτήσης με αριθμό V7 4266, της ισπανικής εταιρείας Volotea από την Αθήνα για τη Ρόδο.

Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 8:50 το πρωί της Κυριακής με προορισμό τη Ρόδο, ωστόσο τελικά αναχώρησε στις 02:00 τα ξημερώματα.

Κλείνεις εισιτήριο με την Volotea και εχεις εξασφαλίσει θέση στο Ferry της γραμμής απο Μύκονο για Αθήνα.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Μικρός Εξερευνητής 🔎 ♐

FlightMode@FlightModeblog

Μία απίστευτη ταλαιπωρία έζησαν οι επιβάτες της από την για την . Λίγο πριν την αναχώρηση η πτήση ακυρώνεται. Οι υπεύθυνοι ενημέρωσαν τους επιβάτες ότι θα αναχωρήσουν για την Αθήνα την επόμενη ημέρα,με το πλοίο της γραμμής.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Απίστευτο: Αεροπορική εταιρεία ακύρωσε την πτήση και στέλνει τους επιβάτες Αθήνα με το πλοίο της γραμμής! https://www.protothema.gr/greece/article/912306/aeroporiki-etaireia-akurose-tin-ptisi-kai-stelnei-tous-epivates-athina-me-to-ploio-tis-grammis/#.XT3ZxcGpbd0.twitter 

Αεροπορική εταιρεία ακύρωσε την πτήση και στέλνει τους επιβάτες Αθήνα με το πλοίο της γραμμής

Έντονες οι διαμαρτυρίες των επιβατώ

Gus Karras@karahoogus

Καλησπέρα, σήμερα η volotea τα έχει κάνει μπαχαλο. Πτήση Αθήνα- Ρόδο που ήταν προγραμματισμένη για 08:50 δεν έχει γίνει ακόμα!!! Μετά από αλλεπάλληλες αλλαγές μας ενημέρωσαν ότι θα φύγει στις 01:35!!! Σχεδόν 17 ώρες καθυστέρηση!!! Βγάλτε το στη δημοσιότητα…

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Gus Karras
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Κροίσοι Πανικού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ