Η “ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ” ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΟΛΙΓΟΝ “OPEN MALL”

483
Η <<ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ>> ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΟΛΙΓΟΝ OPEN MALL ..
————————————————————————–
Για να καταλάβουν οι συμπολίτες μας πόσο”σοβαρά”αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή εδώ και 2,5 χρόνια το θέμα της Δημοτικής Αγοράς !
α)Λίγο πρίν αναλάβει τα καθήκοντά της το έτος 2019 ψήφισε ενάντια στην προηγούμενη δημοτική αρχή που ήθελε να αξιοποιηθεί η αγορά από ιδιώτη επενδυτή.
β)Ενώ ο στόχος και η δέσμευση της τωρινής Δ.Αρχής ήταν να λειτουργήσει ξανά η δημοτική αγορά με κάποιες χρήσεις , ξαφνικά και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους ακούσαμε τα εξής :
1) Η Δημοτική Αγορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφεία του Δήμου Κορινθίων
2)Η Δημοτική Αγορά μπορεί να γίνει μουσείο βάζοντας στο κέντρο του ακαλύπτου μια τριήρη με σκοπό, την αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη της Κορίνθου.
3)Πέρασε λίγος καιρός και η Δημοτική Αρχή μας διεμήνυσε ότι μπορεί να εξυπηρετηθεί και το πανεπιστήμιο με κάποιες αίθουσες !
4)Ξαφνικά την έκλεισε με δύο γκαραζόπορτες και την απομόνωσε γιατί ήθελε να το σκεφτεί !
5)Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Δήμαρχος είπε ότι η Δημοτική Αγορά πρέπει να κατεδαφιστεί γιατί όπως του είπε ο μηχανικός που συμβουλεύτηκε, δεν συμφέρει το Δήμο να την ανακατασκευάσει !
ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ <<ΘΑΥΜΑ>> ΣΤΗ ΠΟΛΗ KATA THN ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ OPEN MALL :
Είπε ο Δήμαρχος :«Υπάρχει ένα σημαντικό κομμάτι, η παλιά δημοτική αγορά, συνειδητά και σκόπιμα δεν την αξιοποιήσαμε ως σήμερα γιατί περιμέναμε την πρόταση της εταιρείας για το Open mall >>.
Δηλαδή η αξιοποίηση της δημοτικής αγοράς εξαρτάται από τις προτάσεις της ιδιωτικής εταιρείας που θα αναλάβει το Open mall και όχι από τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής !
Κύριε Δήμαρχε ειλικρινά λυπάμαι που μετά από 2,5 χρόνια δεν έχετε σχέδιο και όραμα για την λειτουργία και χρήση της Δ.Αγοράς της Κορίνθου, αλλά και συνολικά του Δήμου μας.
Αλήθεια μέχρι τις εκλογές τι άλλο θα σκεφτείτε να μας προτείνετε ;
Κανέναν δεν πείθετε πια !