Η Ευδοκία Ρουμελιώτη υιοθετεί παιδάκι και δηλώνει: Γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει

90

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την απόκτηση του γιου τους, η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της Νικηφόρος Χαραγκιώνης αποφάσισαν να προχωρήσουν στην υιοθεσία ενός παιδιού.

Η ηθοποιός μίλησε για την απόφαση αυτή στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων την αντίδραση του γιου της στον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένειά τους. «Υιοθετώ ένα παιδάκι τώρα με τον άντρα μου. Είχαμε αποφασίσει κι εγώ κι ο σύζυγός μου να το κρατήσουμε για μας, για την οικογένειά μας και τους κοινούς μας φίλους, αλλά τον τελευταίο καιρό συναντώ πολλούς ανθρώπους, όπως και διαβάζω συνεντεύξεις από πολλούς ανθρώπους που εκτιμώ για τη δουλειά τους και λένε πως «δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί, που έχουν μπει σε μια διαδικασία εξωσωματικής, την οποία καταλαβαίνω αλλά εμείς οι γυναίκες καμιά φορά ξεπερνάμε το όριο και φτάνουμε σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό εξωσωματικών που αυτό τσακίζει τις γυναίκες.

Θέλω να πω ότι γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί. Εγώ πήρα την απόφαση με τον άντρα μου να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και υιοθετούμε ένα παιδάκι τώρα.

Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει και αυτό έχει βελτιώσει πολύ και τη σχέση μας, και τη σχέση με τον εαυτό μας και τη σχέση με τα παιδιά μας. Υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη και υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη μια οικογένεια. Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα. Δεν ξέρω από πού είναι αυτό το παιδάκι, το βρήκαμε στο νοσοκομείο.

Το σκέφτηκα πολύ πριν μιλήσω γι’ αυτό γιατί δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να ακουστεί ως η καλή πράξη που κάνει η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον σύζυγό της. Δεν είναι καλή πράξη, είναι μια απόφαση ζωής. Ο γιος μου το έχει δεχτεί δύσκολα γιατί είναι και στην ίδια ηλικία, αλλά του μιλάμε πολύ και νομίζω στο τέλος θα την κερδίσουμε αυτή τη μάχη».

singleparent.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ