Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Αρχική ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Η «παρέλαση» της 25ης Μαρτίου 2020 στη Σπάρτη-φωτό

Η «παρέλαση» της 25ης Μαρτίου 2020 στη Σπάρτη-φωτό

91

Σήμερα ξημέρωσε μια μεγάλη μέρα για τους απανταχού Έλληνες.

Η μέρα που η επανάσταση του 1821 έναντι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας είναι βαθιά ριζωμένη στην καρδιά μας και ποτέ δεν την ξεχνάμε. Σήμερα είναι η Εθνική μας επέτειος αλλά και η πρώτη «βουβή» επέτειος χωρίς παρελάσεις, χωρίς κόσμο στις πλατείες, χωρίς γιορτές, καθώς ο κορονοϊός μας έχει κλείσει στα σπίτια μας.

Αλλά η δύναμη των Ελλήνων, όπως τότε κατάφερε με υπομονή, ψυχραιμία και ανδρεία να οδηγήσει την χώρα μας στην ανεξαρτησία της, έτσι και τώρα μας βοηθά και καλούμαστε όλοι μας να δείξουμε την απαιτούμενη υπομονή και ψυχραιμία για να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τον «πόλεμο» με τον κορονοϊό και μάλιστα να βγούμε όχι μόνο νικητές, αλλά να προσπαθήσουμε να έχουμε και τα χαμηλότερα νούμερα κρουσμάτων σε όλη την Ευρώπη, για να τους δείξουμε ότι εμείς πειθαρχούμε για το καλό των συνανθρώπων μας, πολύ περισσότερο από άλλα κράτη και μάλιστα χωρίς να έχουμε αυταρχικά καθεστώτα, αλλά Δημοκρατία.

Σήμερα δεν έχουμε να σας δείξουμε παρέλαση στους δρόμους μας, αλλά για να τιμήσουμε τον αγώνα και τους νεκρούς μας του 1821 αλλά και του 2020, θα σας παρουσιάσουμε μια διαφορετική παρέλαση, μια «παρέλαση» γαλανόλευκων σημαιών στην πρωτεύουσα της Λακωνίας, που κυματίζουν στα μπαλκόνια μας.

Αυτό μπορέσαμε να κάνουμε και σιωπούμε.

Δείτε ένα μικρό δείγμα σημαιοστόλιστων μπαλκονιών της Σπάρτης


 πηγή-https://www.apela.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ