Η παρέμβαση του Τ. Πιέτρη στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο

180

Η παρέμβαση του Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κόρινθος 2014-2019 Τιμολέοντος Πιέτρη, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, αφορούσε την στάσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το παραλιακό μέτωπο της Κορίνθου.

Ο κος Πιέτρης ανέφερε:

Κύριε Δήμαρχε , στην προεκλογική εκστρατεία του 2014 κάνατε σημαία σας την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Κορίνθου από την περιοχή του Αγ. Νικολάου μέχρι την Ποσειδωνία.

Η θητεία σας φτάνει στην λήξη της και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα στο καλύτερο οικόπεδο της Κορίνθου.

Ο φωτισμός ελλιπέστατος, καμία συντήρηση των οργάνων εκγύμνασης και των γηπέδων μπάσκετ, καμία συντήρηση στον ηλεκτροφωτισμό του ποδηλατοδρόμου, τα παγκάκια είναι σπασμένα και το πράσινο είναι παραμελημένο.

Ξέρω ότι θα μου πείτε ότι προσπαθείτε να πάρετε την έκταση από φορείς του δημοσίου που είναι ιδιοκτησία τους, και ότι καταβάλλετε προσπάθειες. Οι ευθύνες είναι μεγάλες, είστε ο Δήμαρχος τα τελευταία 12 χρόνια και δεν έχετε καταφέρει απολύτως τίποτα.

Είναι ντροπή, η είσοδος της πρωτεύουσας του νομού να είναι τέτοια κατάσταση. Είναι σημείο που περπατάνε εκατοντάδες Κορίνθιοι καθημερινά και διέρχονται χιλιάδες αυτοκίνητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ