Κωνσταντίνος Δουβής”Η ψήφος σας, ευθύνη μου”…

99

   Έρχεται κάποτε η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι η κριτική εκ του ασφαλούς δεν οδηγεί πουθενά. Που συνειδητοποιείς ότι αν δεν πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και δεν προτείνεις την εικόνα που θέλεις να έχει το μέλλον σου, δε θα το κάνει κανείς για σένα. Η στιγμή που πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου ως ενεργός πολίτης αυτού του τόπου.

Όταν δέχτηκα την πρόταση από το Δήμαρχο Κορινθίων, κύριο Αλέξανδρο Πνευματικό, και συζήτησα μαζί του κατάλαβα αμέσως ότι η απάντησή μου θα είναι ένα ξεκάθαρο ΝΑΙ!

Ένας άνθρωπος με αυτοδιοικητική εμπειρία πλέον των είκοσι ετών, με σαφές και μετρήσιμο έργο που άλλαξε την όψη του Δήμου Κορινθίων, προσιτός και πάντα δεκτικός σε νέες προτάσεις και ιδέες, με εμπιστεύτηκε και μου ζήτησε να συμπορευθούμε, προκειμένου να συνεχίσουμε την ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ που έχει ξεκινήσει ο Δήμος Κορινθίων.

Ένας άνθρωπος που βελτίωσε την ποιότητα ζωής όλων των δημοτών κι ανέδειξε το Συνοικισμό ως την καρδιά της πόλης μας.

Η Ιωνία μας σήμερα έχει γήπεδο, ανακαινισμένη πλατεία με μνημείο μικρασιατών, Κ.Ε.Π., ενώ οσονούπω θα στεγάζονται εδώ η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και το Μουσείο των Μικρασιατών. Σαν ενεργός πολίτης, που ζω και προσφέρω στην πόλη μου από τα παιδικά μου χρόνια μέσα από Συλλόγους και δράσεις, δεν θα μπορούσα να αρνηθώ αυτή την πρόταση.

Έχοντας ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο εξωτερικό, κι επιστρέφοντας πλέον στη γενέτειρά μου, όπου είμαι Υποψήφιος Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών, θεωρώ τον εαυτό  μου έτοιμο να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί ως δημότη προκειμένου να συνεχίσει ο Δήμος μας να προχωρά μπροστά.

Η νεότητα έχει όρεξη και περισσότερη ενέργεια για δουλειά, αλλά αυτό δεν αποτελεί πανάκεια. Χρειαζόμαστε την ορμή και την όρεξη των νέων, αλλά πάντα σε συνδυασμό με την πείρα και τις γνώσεις και των παλαιότερων.

Καταθέτω λοιπόν τις γνώσεις, την εμπειρία και τις δυνάμεις μου στην κρίση των συμπολιτών μου και ζητώ την ψήφο τους, υποσχόμενος ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους.

 

Κωνσταντίνος Δουβής

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με το Συνδυασμό ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ