Μαξίμου: Προτάσεις για γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού

110

Εισήγηση ακόμα και για γενική απαγόρευση κυκλοφορίας έγινε στο Μαξίμου από τους αρμόδιους προς αντιμετώπιση της ανάρμοστης συμπεριφοράς μερίδας πολιτών.

Εισήγηση πρότασης ακόμα και για ενεργοποίηση του πρωτοκόλλου γενικής απαγόρευσης κυκλοφορίας έγινε στο Μαξίμου, σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιτίας της μη συμμόρφωσης μερίδας πολιτών με τον προαιρετικό χαρακτήρα των μέτρων για τον κορονοϊό.

Για να μην προκληθούν βεβαίως παρερμηνείες, πρόκειται για εισήγηση και όχι για απόφαση, η οποία ούτως ή άλλως επαφίεται στον ίδιο τον Πρωθυπουργό και δεν λαμβάνεται ελαφρά τη καρδία, εξαιτίας της πολυπλοκότητάς της και των οικονομικών επιπτώσεων που δύναται να έχει.

Ωστόσο, επειδή η αντιμετώπιση του κορονοϊού και οι επιπτώσεις του έχουν την μεγαλύτερη σημασία για την Πολιτεία, θα εξετασθεί η πρόταση με όποια ενδεχομένως διαμόρφωση μπορεί να γίνει για την φάση που βρίσκεται αυτή την χρονική στιγμή η χώρα έναντι του ιού.

Η απόφαση αυτή δύναται να αναβληθεί για αργότερα και εφόσον περάσει η χώρα στην φάση 3, που ούτως ή άλλως δεν βρίσκεται ακόμα ή αν θα ληφθεί, ο τρόπος και με τα μέτρα που αυτό θα εφαρμοστεί, θα γίνει ουσιαστικά για να αναχαιτιστεί η ανώριμη συμπεριφορά μερίδας των πολιτών που δύναται να επιδεινώσει την κατάσταση.

πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ